"Valeriu Gafencu - Sfantul inchisorilor", o conferinta care a avut un public numeros la biblioteca judeteana (FOTO si VIDEO)

Joi, 23 Februarie 2017, ora 22:08
62 citiri
Eveniment deosebit in aceasta seara la Biblioteca Judeteana I.H.Radulescu, unde Asociatia Literata, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Ion Heliade Radulescu" Dambovita, Consiliul Judetean Dambovita si Fundatia "Profesor George Manu" au organizat o conferinta in memoria celui numit "Sfantul inchisorilor": Valeriu Gafencu.

Sala de conferinte a bibliotecii a fost plina cu oameni veniti sa asculte detalii despre viata, suferinta, curajul si credinta nemarginita a lui Valeriu Gafencu, unul din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.