Antrenorul lui Metaloglobus, dezgustat de ceea ce a trait la Targoviste "AM FOST INJURATI CA LA USA CORTULUI. NU MERITAM ASA CEVA"

Sursa: Dambovita
Miercuri, 22 Mai 2019, ora 09:16
51 citiri
"Nu am cum sa incep decat prin a-mi felicita jucatorii! Da, ii felicit din toata inima, dupa o infrangere nemeritata, dupa un rezultat decis in urma unor mari greseli de arbitraj. Eu nu sunt genul de antrenor care sa se certe cu arbitri, nici nu am competentele necesare pentru a analiza prestatia unui arbitru, chiar daca stiu regulamentul la virgula. Tocmai de aceea am evitat mereu sa vorbesc de arbitraj. M-am concentrat mereu pe munca mea, am incercat mereu sa remediez problemele din jocul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.