Chindia accelereaza spre primul loc. A avut chef de fotbal in aceasta primavara. "Lancirii" targovisteni au rezolvat meciul de la Tarlungeni si urcusul spre locul intai in sezonul regulat. A castigat cu 1-0 prin golul realizat de Cristi Cherchez.

Sursa: Dambovita
Marti, 29 Martie 2016, ora 11:25
39 citiri
Chindia a aratat si in aceasta confruntare determinare, ambitie si har. E pe locul 2, cu 51 p si +15 la adevar. Tine in ea forta de a naste surprize. Seamana cu o echipa de rasa. Poate termina sezonul regulat, pe primul loc daca invinge actualul lider Gaz Metan Medias (1, cu 52 p si +13 la adevar). Echipa din Ardeal a mers ceas in sezonul de primavara. A castigat sapte meciuri din tot atatea posibile. Atat Chindia, cat si Gaz Metan au aratat mult chef de fotbal in retur. Se intalnesc in ultima ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.