Cupa Romaniei - faza judeteana: Finala Gloria Cornesti - Unirea Colibasi Stadionul Ghiorghi Zotic. din Sotanga. ora 11:00. Gloria are prima sansa

Sursa: Dambovita
Vineri, 16 Iunie 2017, ora 14:25
104 citiri
In ultimul act al Cupei Romaniei - faza judeteana, se vor intalni, la Sotanga, echipele Gloria Cornesti (locul 2, an Liga a 4 a) si Unirea Colibasi (locul 1, in Liga a 5 a Nord).

In penultimul act (semifinalele), Gloria a trecut, in deplasare, de FC 2 Aninoasa, scor 2-0., iar Unirea Colibasi cu 2-2, 3-1 dupa executarea loviturilor de departajare de Unirea 2 Urziceanca.

Gloria este condusa de Nelu Radu, un personaj cu nume si carisma. Prezenta lui pe banca tehnica si in terenul de joc ridica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.