Cutremur in fotbalul romanesc ADVERSARI AI CHINDIEI, ACUZATI DE BLAT DE PROPRIUL ANTRENOR Dacia Unirea Braila este intr-o situatie extrem de grea! Dupa infrangerea cu 1-4 de pe teren propriu in fata Stiintei Miroslava, antrenorul Alin Panzaru nu a mai tac

Sursa: Dambovita
Luni, 11 Decembrie 2017, ora 14:25
60 citiri
Concret, tehnicianul acuza ca doi dintre oamenii de baza au trantit meciuri in prima parte a acestui sezon: este vorba de atacantul Costel Rosu (32 de ani) si de mijlocasul Gabriel losofache (26 de ani).

"Au fost jucatori care au avut tot felul de preocupari, orice altceva decat fotbal. Au fost unii care au inceput sa vanda meciurile, precum Rosu si losofache. Au fost niste ordinari blatisti, nenorociti Au vandut meciuri in draci!

Cei care au ramas nu s-au complacut, dar au acceptat astfel de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.