HANDBALUL SE JOACA LA TARGOVISTE Intre 23 si 27 aprilie, Targovistea va fi capitala handbalului feminin. Se va disputa a 29-a editie a Cupei, la care participa 12 echipe din Liga Nationala plus doua echipe invitate

Sursa: Dambovita
Joi, 24 Aprilie 2014, ora 09:51
69 citiri
"Am ales Targovistea din doua motive: sunt foarte putine locuri care au doua sali de proprii, in care sa se poata juca toate partidele, iar voi aveti.

Si in al doilea rand, in campanie, atunci cand am fost ales presedinte m-am angajat sa promovez valorile handbalului peste tot. Iar la Targoviste chiar mi-am dorit sa ajung", a explicat Alexandru Dedu, seful FRH.

"Cele mai bune jucatoare ale Romaniei vor evolua la Targoviste. Si trebuie sa ne implicam. Intrarea este gratuita, iar pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.