In vreme ce Fortuna se distra cu SCM Pitesti, Chindia a castigat, cu un gol, in prelungiri Chinul de la Bradu Atletic Bradu - Chindia Targoviste 1-2 (0-1)

Sursa: Dambovita
Luni, 02 Iunie 2014, ora 09:54
41 citiri
Au marcat: Murineanu (55) - Honciu (20), Sandulescu (90+3) Chindia a castigat, dar nu mai conteaza. Nu mai conteaza pentru ca Fortuna nu s-a impiedicat la SCM Pitesti si a adunat punctele de care avea nevoie pentru promovare. O victorie in ultima etapa pe teren propriu a celor de la Campina rezolva ecuatia promovarii. De fapt, problema a fost rezolvata la meciurile directe, acolo unde Fortuna a reusit doua succese clare in fata ros-albastrilor. Multi dintre oficialii echipei dambovitene mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Fortuna meci SCM Pitesti jucatori Fortuna