MORENARUL ANDREI IVAN, LOCUL 37 IN EUROPA. Damboviteanul se afla in top 100 fotbalisti sub 20 de ani cu cele mai multe minute jucate in meciurile echipelor de club

Sursa: Dambovita
Miercuri, 21 Decembrie 2016, ora 11:26
31 citiri
Andrei Ivan (Craiova) si Dragos Nedelcu (Viitorul) sunt singurii romani care apar in ierarhia celor mai folositi fotbalisti U20 in campionatele europene din acest sezon.

Obligati de regulament, antrenorii din Liga 1 au in echipa 90 de minute un jucator U21. Altfel, tinerii ar fi avut si mai putin spatiu in campionatul nostru.

Dovada si acest studiu, realizat de CIES Observatory, Centrul International de Cercetare a Sportului. Care arata ca, intr-un Top 100 al celor mai folositi fotbalisti sub ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.