Patimile Urbanului au continuat si in Saptamana Mare. O NOUA UMILINTA PENTRU TITU. Sporting Rosiori - Urban Titu 4-0 (2-0)

Sursa: Dambovita
Marti, 03 Mai 2016, ora 14:26
37 citiri
Vinerea Mare a Pastelui a fost una neagra pentru Urban Titu. Echipa pregatita de Gheorghe Becheanu si Vasile Constantin nu s-a regasit la Rosiori, iar la final a cedat in fata lui Sporting, cu scorul de 0-4. Fara Vlad si Serban in centrul defensivei (plecati la Cluj cu echipa facultatii pentru un turneu universitar), improvizatiile divizionarei C dambovitene au fost taxate de echipa gazda inca din prima repriza. Dupa sutul in transversala al lui Sima (12), Sporting a deschis scorul la jumatatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.