Vicecapitanul FCSB, damboviteanul Mihai Balasa, se recupereaza dupa accidentare, "MA ANTRENEZ SEPARAT, DAR SUNT PE DRUMUL CEL BUN" Jucatorii de la FCSB si-au ales tinta pentru sezonul urmator. Mihai Balasa e sigur ca Nicolae Dica si compania vor ajunge su

Sursa: Dambovita
Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 14:25
33 citiri
FCSB se antreneaza in Turcia, in acelasi resort in care e cantonata Besiktas, echipa care este campioana Turciei si marea revelatie a acestui sezon de Champions League. Ros-albastrii au privit cu putina invidie momentul in care se antreneau pe terenul de langa arena pe care Besiktas juca un amical cu olandezii de la Addo den Haag, iar fanii turci faceau o atmosfera senzationala, cu torte, steauguri si cantece pe toata durata meciului, anunta Fanatik.ro.

"Eu speram sa ne batem cu Besiktas in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.