Sotia unui fost lider PNL condamnat vrea in Parlament pe listele partidului lui Tariceanu

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 09:04
4756 citiri
Sotia unui fost lider PNL condamnat vrea in Parlament pe listele partidului lui Tariceanu
Foto: Arhiva Facebook/Doina Frunzaverde

Doina Frunzaverde, sotia fostului lider PNL Sorin Frunzaverde, candideaza la alegerile parlamentare din decembrie pe listele ALDE Caras-Severin.

Sorin Frunzaverde a fost condamnat definitiv, la sfarsitul lunii mai a acestui an, la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, si-a folosit influenta amenintand liderii din teritoriu ca nu vor primi bani de la buget daca nu mobilizeaza oamenii sa iasa la vot pentru Klaus Iohannis.

Acum, sotia sa vrea sa intre in Parlament, reprezentantii ALDE sustinand ca vor "persoane care sa inteleaga ce inseamna aceasta institutie pentru un stat de drept si care este rolul parlamentarului".

"Doamna Doina Frunzaverde si-a depus adeziunea la partidul nostru, iar in sedinta Biroului politic intrunit luni si, in acelasi timp, si Delegatia permanenta a ALDE Caras-Severin au votat in unanimitate aceasta adeziune. Ii multumim ca s-a alaturat echipei noastre. Ne onoreaza faptul ca oameni cu o recomandare profesionala de talia domniei sale s-a indreptat spre ALDE, pentru ca ne dorim sa ajungem a treia forta politica in Romania si a doua forta politica in Caras-Severin", a declarat Ionela Kovacs, copresedinte ALDE Caras-Severin, potrivit StiriPeSurse.ro.

Ce vrea sa faca sotia lui Frunzaverde in Parlament

Din noua postura de politician, fostul rector al universitatii din Resita vrea sa duca problema universitatilor regionale in Parlament si sa creeze un nou cadru legislativ, care sa le sprijine.

"Am hotarat sa fac un pas important pentru viata mea viitoare si activitatea pe care am decis sa o desfasor. Mi-am depus adeziunea si am devenit membru ALDE, iar organizatia locala a acceptat-o cu unanimitate de voturi. M-am hotarat sa intru in politica, deoarece, vorbim despre profesionalizarea Parlamentului Romaniei si ne dorim, cu totii, sa se intample acest lucru.

Sunt profesionisti in toate domeniile de activitate, care au constatat, implementand legi, ca sunt probleme. Le comenteaza, dar nu isi asuma pozitia de a iesi in fata si de a contribui la realizarea unor legi mai bune. Drept urmare, m-am hotarat sa fac acest pas in fata si, cu siguranta, activitatea mea de pana in prezent ma recomanda", a precizat Doina Frunzaverde.

Ea a apreciat ca nu e "firesc" ca din Parlamentul Romaniei sa faca parte "oameni al caror prim loc de munca este acela de parlamentar".

"Parlamentarii, in mod normal, trebuie sa aduca in Parlament experienta pe care au dobandit-o in activitatea lor", a precizat Doina Frunzaverde.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Doina Frunzaverde candidat ALDE parlament , #ALDE