Tariceanu il sustine pe Negoita la Sectorul 3, dar nu-l vrea pe Ontanu la 2

Joi, 17 Martie 2016, ora 17:05
2281 citiri
Tariceanu il sustine pe Negoita la Sectorul 3, dar nu-l vrea pe Ontanu la 2
Foto: Arhiva Ziare.com

ALDE va sustine candidatura social-democratului Robert Negoita la Primaria Sectorului 3, a declarat, joi, copresedintele formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, adaugand ca ALDE si PSD ar urma sa stabileasca in perioada urmatoare candidatii pentru celelalte sectoare.

"Nu ne prezentam cu domnul primar de la Sectorul 4 sau Sectorul 5, care au dreptul sa candideze. Ei pot sa candideze ca independenti. Eu nu vreau sa pronunt nume, pentru ca nu e treaba mea sa stau acum sa intru in dialog cu ei, avem propriii candidati.

Daca actualii primari, care sunt in functie sau suspendati si vor sa candideze, o vor face, dar nu din partea noastra. (...) Nu-i sustine nici PSD, din ce stiu eu pana in momentul de fata, nu am auzit un astfel de punct de vedere de la ei", a spus copresedintele ALDE la Palatul Parlamentului.

Tariceanu a avut, miercuri, o discutie pe aceasta tema cu presedintele PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, Tariceanu a precizat ca la Primaria Sectorului 3 va fi sustinut actualul primar, Robert Negoita.

"Unii (candidati - n.red.) deja sunt testati, am facut sondaje in unele sectoare, nu in toate sectoarele din Bucuresti, nu am inca. Stiu ca si PSD are sondaje, si noi am facut sondaje, ca sa vedem cum stau candidatii, cum sunt perceputi. Am observat ceea ce a aparut si in presa ieri, ca intr-adevar, primarii care au functionat in sectoarele 1, 2, 4 si 5 sunt foarte bine pozitionati. Nu vorbesc de Sectorul 3, pentru ca am stabilit cu PSD, e inchis sa spunem asa, va ramane tot domnul Negoita sa candideze", a declarat Tariceanu.

Robert Negoita: Autostrada suspendata e o prostie. Vrem sa fim ca Roma, Berlin, nu ca Bangkok

Referitor la Sectorul 2, unde este primar Neculai Ontanu (UNPR), PSD si ALDE vor alege un candidat propriu, nu vor sustine candidatul UNPR, partid cu care social-democratii lui Liviu Dragnea au o intelegere pentru alegerile locale similara cu cea dintre PSD si ALDE.

"Nu stiu cum merge UNPR in Sectorul 2, nu am inteles foarte clar care este situatia, ceea ce discutasem noi cu PSD este sa mergem cu candidatul propriu in Sectorul 2, urmand sa fie desemnat ori de la noi ori de la PSD", a spus Taricenau.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Tariceanu sustine Negoita primarie, #Tariceanu candidati alegeri primarie, #alegeri locale 2016 , #ALDE