Tariceanu, atac la Udrea: Are comportament de mafiot

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 08:38
3601 citiri
Tariceanu, atac la Udrea: Are comportament de mafiot

Candidatul independent la alegerile prezidentiale cu sustinerea PLR, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ca Elena Udrea, candidatul PMP, are comportamentul tipic al mafiotilor care isi cauta protectie in Justitie, el comentand astfel fotografiile cu aceasta si procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, aparute joi in presa.

"Nu are nicio importanta de unde provin pozele cu doamna Udrea, ci continutul lor e relevant. As spune ca este dupa parerea mea extrem de grav. De ce? Pe de o parte aceste informatii releva ca doamna Udrea are comportamentul tipic al mafiotilor sau ai membrilor lumii interlope care isi cauta intotdeauna protectie in politie, in procuratura, in justitie.

De cealalta parte iarasi este foarte grav ca seful DIICOT este mana in mana cu un politician care iata este implicat intr-o afacere scandaloasa, care a fost scoasa la lumina in urma cu numai cateva zile, fostul sot al doamnei Udrea fiind inchis pentru primirea a 9 milioane de euro, la vremea respectiva era sotul doamnei Udrea. Aceasta legatura mi se pare total anormala, ea poate sa ridice un semn de intrebare serios daca procurorii, si in speta sefii DIICOT, nu lucreaza selectiv, adica au persoane care se bucura de protectie si altii care sunt taxati conform legii", a spus Tariceanu.

Udrea, fotografiata cu sefa DIICOT la Paris - blogul pe care au aparut pozele a disparut

El a subliniat ca "Justitia trebuie sa-si faca datoria indiferent de calendarul politic".

"Insa in aceste conditii ar fi obligatoriu ca CSM sa se sesizeze si inclusiv conducerea procuraturii, adica procurorul general, pentru ca este evident ca intre cele doua doamne care sunt surprinse impreuna ne dau imaginea clara a unei legaturi care nu este o legatura de prietenie pur si simplu, este o legatura care ne da niste indicii clare asupra modului in care functioneaza in spate, sistemul. Aceasta legatura este de cinci ani, nu este o legatura care sa justifice intr-un fel petrecerea timpului impreuna, iar un procuror care, desigur, are un salariu foarte bun da semne de intrebare daca isi permite sa mearga la Paris sa stea la un hotel foarte luxos, sa faca un shopping cu doamna Udrea. Ar fi interesant de vazut facturile cumparaturilor, cand a mai fost plecata in asemenea deplasari", a mai spus Calin Popescu Tariceanu.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Tariceanu recatie Udrea Bica, #Elena Udrea fotografii Bica DIICOT , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014