Antonescu: Daca eu am ajuns presedintele PNL, fiecare roman are o sansa

Vineri, 20 Martie 2009, ora 23:25
2513 citiri
Antonescu: Daca eu am ajuns presedintele PNL, fiecare roman are o sansa
Foto: Realitatea TV

Noul presedinte al PNL, Crin Antonescu, le-a transmis vineri colegilor sai, dar mai ales tuturor romanilor, ca daca el, un om simplu, a reusit sa ajunga presedintele celui mai mare partid din Romania, atunci fiecare roman are o sansa.

"Va chem sa indreptam primul nostru gand in acest moment pentru aceia care cred ca romani ca nu mai au nicio sansa, pentru aceia care nu mai au incredere in politicieni, pentru aceia care cred ca sunt singuri. Sa le spunem impreuna ca nu sunt singuri.

Sa le spunem ca daca eu, un om simplu, un om normal, un om asa ca dumneavoastra si ca miile noastre de colegi care nu sunt in sala am muncit in acest partid 20 de ani si fara conspiratii, aranjamente, numai prin vointa voastra, am putut ajunge presedinte al celui mai mare partid din Romania, atunci fiecare dintre romani are o sansa", a spus noul sef al PNL.

Antonescu le-a multumit tuturor celor care l-au votat, dar si celor care l-au votat pe contracandidatul sau Calin Popescu Tariceanu, asigurandu-i ca vor beneficia de tot sprijinul si incredera lui.

Nu in ultimul rand, el i-a multumit fostului presedinte al partidului si i-a transmis ca abia asteapta sa lucreze impreuna.

"Ii multumesc lui Calin Popescu Tariceanu pentru tenacitatea si curajul cu care a aparat valorile noastre liberale si sper sa invat si de la domnia sa puterea pe care niciun presedinte al altui partid n-a avut-o: de a permite si de a intelege democratic diversitatea de opinii din acest partid", a mai spus Antonescu.

"Sper sa fie inceputul unui nou capitol in istoria partidului nostru si, cu ajutorul lui Dumnezeu, in istoria Romaniei", a incheiat noul presedinte al Partidului National Liberal.

Va asigur ca nu este o pozitie confortanta

Intrebat de un reporter al Realitatii Tv cum se simte ca presedinte al PNL, Antonescu a raspuns ca este emotionant, dar nu este o postura tocmai confortabila.

"E sigur foarte multa emotie si va sigur ca nu este o postura confortabila. Este o postura onoranta, din punctul meu de vedere este un varf al carierei politice si trebuie sa va spun ca avem nevoie de atata schimbare, de atata speranta, incat nu avem cum sa savuram bucuria unei victorii", a spus Antonescu.

Cat despre o eventuala colaborare cu alte partide, noul presedinte al PNL a spus ca acestea vor fi posibile doar daca si celelalte formatiuni vor incerca sa se reformeze si sa se modernizeze.

"PNL poate sa dialogheze si poate fi partener cu oricine in masura in care aceste partide vor face si ele un efort, pe care si noi incercam sa-l facem, de reformare, de democratizare", a mai spus Antonescu.

"Nu trebuie sa mai continuam sa vorbim de posibiliateta ca PNL sa intre intr-o combinatie cu una dintre cele doua componente ale actualului guvern. Vom face in fiecare zi aceasta opozitie mai serioasa, mai credibila", a adugat noul presedinte al PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu, #nou presedintele PNL , #Crin Antonescu