Crin Antonescu face diferenta: Eu vreau, Tariceanu nu

Luni, 02 Martie 2009, ora 23:11
3152 citiri
Crin Antonescu face diferenta: Eu vreau, Tariceanu nu

Diferenta dintre pretendentii liberali Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu atat la presedintia PNL, cat si la presedinitia Romaniei este ca unul vrea sa se bata si altul nu.

"Diferenta este ca eu vreau si Calin Popescu Tariceanu nu", a declarat Crin Antonescu, luni, la Antena 3.

"E vorba sa te bati. Asa cum a prezentat Calin Popescu Tariceanu in partid "vom vedea. bine ar fi sa gasim un indepenent', ei bine, nu. Partidul trebuie sa-si puna amprenta. Tariceanu nu vrea sa se bata", a adaugat vicepresedintele PNL.

Antonescu a explicat si de ce vrea sa candideze atat la presedintia partidului, cat si la presedintia tarii: "In Romania, experienta celor 20 de ani a aratat ca un candidat la presedintie din partea unui partid trebuie sa fie si presedintele partidului. In romania soarta unor partide s-a jucat pe liderii lor".

"Nu am promis nimic nimanui"

Crin Antonescu a dezvaluit si ca nu a promis nimic niciunuia dintre cei 28 de presedinti de organizatii ale PNL care au sustinut publicat depunerea candidaturii sale.

"Nu am promis nimic nimanui. Nu am promis niciunuia nimic in schimbul votului. Nu am promis niciun post. Nu am facut negustorie", a dat asigurari Crin Antonescu.

Antonescu sustine ca nu a promis nici "venirea PNL la guvernare profitand de prima oprtunitate, nici beneficii unor anumiti membri. Am un discurs cam prea putin simpatic".

Despre strategia celor de la PSD, care cauta un candidat la presedintie care sa muste din Traian Basescu, liberalul spune ca este vorba de "o gimnastica zilnica de declaratii".

"La PSD e foarte clar ca din ziua in care au semnat pactul cu Traian Basescu, siind ca nu le va bine, sunt in captivitate, dar fac aceasta gimnastica zilnica a declaratiilor zilnice privind viitorul candidat care va lupta cu Traian Basesescu".

Din trei, au ramas doi

Ludovic Orban a declarat, luni, ca isi amana candidatura pentru presedintia PNL pana la viitorul congres deoarece acest post va ramane vacant dupa ce Crin Antonescu va deveni presedintele Romaniei.

"Voi candida la urmatorul congres al partidului si acum il sprijin pe Crin Antonescu pentru functia de presedinte al PNL, dar si pentru functia de presedinte al Romaniei. Si sustinatorii mei il sprijina pe Crin", a declarat Orban dupa Biroul Permanent al PNL.

Adriana Toma

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin Antonescu Tariceanu, #lupta Tariceanu Basescu, #Orban Tariceanu Antonescu, #presedintie PNL , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
ESTE VREMEA LUI CRIN ANTONESCU !
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5