Crin nu vrea nici pe santiere, nici la TV, ci pe Internet

Luni, 20 Iulie 2009, ora 18:30
2348 citiri
Crin nu vrea nici pe santiere, nici la TV, ci pe Internet
Foto arhiva

Dupa ce Calin Popescu Tariceanu l-a luat de-o parte pe Crin Antonescu si i-a zis ca o campanie nu se face la televizor, ci in teritoriu, presedintele PNL a ajuns la concluzia ca nu vrea nici hai-hui pe santiere, in urma lui Basescu, dar nici la televizor: cu pe blog!

" Va promit un blog personal, in cel mai scurt timp. Faptul ca sunt mai putin prezent in media nu inseamna ca nu sunt activ sau prezent in societate. Daca am pus un accent mai scazut asupra aparitiilor in presa si, intr-adevar, asupra comunicarii pe internet, este pentru ca am acordat mai mult timp drumurilor prin tara.

Campania europarlamentara mi-a aratat cat de multe au oamenii de spus, peste tot in tara, cat de clar intelegi cum gandeste Romania daca ai rabdare sa mergi prin piete, sau prin parcuri, sau prin statii de autobuz si sa vorbesti deschis cu romanii.

Fara sa te afisezi in costum popular cand vin televiziunile sa filmeze. Doar asa poti ramane in contact cu viata reala, fara artificii si fara prefacatorie. Am preferat deci comunicarea nemijlocita si am neglijat, daca vreti, sa apar foarte des la TV. Nu regret deloc alegerea facuta si nu garantez ca voi schimba ceva in cele ce urmeaza!", a declarat Antonescu pentru Inpolitics.

El adauga, insa, ca va face mai mult pe internet: "Online, in schimb, imi doresc sa devin prezent cat se poate de curand, fiindca am multe de comunicat si multe de ascultat din partea celor care vor dori sa stea de vorba cu mine".

Tot "online" sunt si colegii Tariceanu si Olteanu pe de-o parte, Iliescu si Nastase pe de alta, dar si Elena Udrea, un reprezentant de marca al PD-L in blogosfera.

Antonescu il ataca pe Basescu pe Facebook

Crin Antonescu si-a sustinut declaratiile incepandu-si campania pe Internet, tot luni, printr-o postare pe profilul sau din cunoscuta reteala sociala Facebook.

Presedintele PNL abordeaza un eveniment petrecut in urma cu doua zile la Tusnad, postand un scurt comentariu critic la adresa presedintelui Traian Basescu.

"Am asistat cu uimire la o scena pe care nu credeam ca putem sa o mai vedem in Romania, tara membra a UE. Am asistat la provocarea de catre presedinte, a tinerilor apartinand minoritatii maghiare, context in care minoritatea maghiara a votat actuala Constitutie la referendumul din 2003. Faptul ca domnia sa incearca sa provoace reactia tinerilor nu are decat motive strict electorale", a scris Antonescu, pe pagina sa personala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Crin blog santier campanie televizor, #Crin campanie prezidentiale, #Basescu Crin Antonescu campanie , #Crin Antonescu