Rezultate finale: Crin Antonescu, noul presedinte al PNL

Vineri, 20 Martie 2009, ora 21:37
4732 citiri
Rezultate finale: Crin Antonescu, noul presedinte al PNL

Crin Antonescu este noul presedinte al PNL. Rezultatele finale anuntate dupa numararea voturilor au fost: 873 de voturi pentru Crin Antonescu, 546 de voturi pentru Calin Popescu Tariceanu, iar 12 voturi au fost anulate.

Alegerea presedintelui PNL a durat mult mai mult decat era estimat, peste patru ore, procedura de vot incepand cu intarziere, in jur de 16:30 si incheindu-se dupa ora 20:30.

Evenimentul nu a fost lipsit, insa, si de incidente, liberalii ajungand sa se certe, imbranceasca si chiar palmuiasca.

Antonescu: Se pare ca sunt noul presedinte al PNL

Cu doar cateva momente inainte de anuntarea rezultatelor finale, Crin Antonescu a declarat, la Antena3, ca partialele arata ca a castigat cu o majoritate de 50+1 si, deci, poate spune ca este noul presedinte al Partidului National Loberal.

"Se pare ca rezultatul a ajuns la jumatae plus 1 si se pare ca sunt noul presedinte al Partidului National Liberal. A fost o zi destul de lunga, o campanie si un Congres, ma rog, Congresul nu s-a terminat, cu multa pasiune, cu o pasiune de care cred ca numai noi liberalii suntem capabili", a spus Antonescu.

Intrebat daca are ceva de spus in legatura cu comentariile colegilor sai cum ca le-ar fi multumit sponsorilor sai in discursul pe care l-a tinut, Antonescu a spus ca pozitia in care se afla nu-i mai permite sa faca astfel de comentarii.

"Imi pare rau ca situatia in care ma aflu nu-mi permite sa mai fac polemici cu colegii mei, dar nu cred ca o discutie pentru sponsori m-ar dezavantaja pe mine si nu pe altii", a mai spus Antonescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Crin Antonescu, #alegeri presedinte PNL, #Calin Popescu Tariceanu, #rezultat alegeri PNL , #Crin Antonescu