Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tariceanu, Orban si Olteanu, in echipa de campanie a lui Antonescu

Miercuri, 22 Iulie 2009, ora 21:53
2476 citiri
Tariceanu, Orban si Olteanu, in echipa de campanie a lui Antonescu
Foto: Cotidianul

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat miercuri, dupa sedinta Biroului Politic Central, ca din echipa care va lucra alaturi de el in campania pentru prezidentiale fac parte Calin Popescu Tariceanu, Ludovic Orban, Dan Motreanu, Bogdan Olteanu si Varujan Vosganian.

In privinta echipei de campanie, Antonescu a precizat ca, printre cei care au atributii executive, se numara Relu Fenechiu, Marian Petrache, Dan Motreanu, Florin Alexe, Daniel Chitoiu si Varujan Vosganian.

El a mentionat ca, in afara acestei echipe, nu exista anumiti strategi "care sa le spuna ce au de facut".

Intrebat despre nivelul la care este implicat in campanie fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, Antonescu a precizat ca va fi pe acelasi palier cu Ludovic Orban si "ceilalti colegi (...) un grup care pana la urma ia deciziile importante strategice".

Antonescu a mentionat ca, din aceasta echipa, fac parte si Bogdan Olteanu, si Teodor Melescanu, si Dan Radu Rusanu.

Antonescu s-a referit si la nivelul cotizatiilor pentru campania prezidentiala, admitand ca subiectul este discutat de liberali.

"Discutam despre acest lucru. Trebuie sa stabilim niste forme (...) campania va fi din acest punct de vedere o campanie transparenta, cu o subscriptie publica, pana la urma in care vom apela la fiecare cetatean al Romaniei, nu la fiecare membru al partidului pentru a sustine aceasta campanie daca doreste, cu cat doreste", a afirmat Antonescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#echipa campanie Antonescu, #alegeri prezidentiale 2009, #Crin Antonescu presedinte , #Crin Antonescu
Comentarii
Poza Click_aici
Click_aici
rank 2
Un hot, un demagog si un ipocrit! Asta e PNL. Crin Antonescu vorbea de schimbare. Dar s-a razgandit. Pacat, eu unul chiar nu il votez, desi la inceput era sa ma convinga.
P
PĂPUSILE LIBERALE MANUITE DE K G NELU
rank 1
Unul stie să scrie, al doilea să citească, iar al treilea păzeste doi oameni de stiintă.