Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 17:37
18578 citiri
Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL, potrivit unui anunt facut, miercuri seara, de purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora.

"Domnul Tariceanu si-a depus demisia din functia de membru al PNL la filiala Sector 1 din care facea parte. Orice plecare din PNL nu reprezinta un motiv de bucurie, dar am vazut astazi ca domnul Tariceanu a imbratisat o cu totul alta atitudine fata de majoritatea PNL.

E o decizie personala pe care a gasit de cuviinta sa o ia si alte comentarii nu am de facut", a declarat Cristina Pocora, la Digi 24.

USL s-a rupt: Se rupe si PNL? Tariceanu a demisionat

De asemenea, presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Horea Uioreanu a spus ca i se pare normala demisia lui Calin Popescu Tariceanu, afirmand ca acesta a facut "o mare gafa" si "s-a predat lui Victor Ponta", odata cu impotrivirea fata de ruperea USL.

Fostul presedinte al PNL s-a declarat impotriva ruperii USL, atat marti, cat si miercuri. Calin Popescu Tariceanu era unul dintre cei mai vechi membri ai PNL, aflandu-se in partid de 24 de ani.

Tariceanu, apel pentru Antonescu: Draga Crin, vorbesc cu Ponta sa tinem USL-ul (Video)

Fostul prim-ministru liberal a fost printre cei doar sase membri ai PNL care au votat impotriva ruperii USL, marti seara, in Delegatia Permanenta a partidului: "S-a dorit o rezolvare expeditiva, e o decizie grea, complicata, care ar fi trebuit mai bine analizata, mai bine gandita. As fi calificat-o usor pripita. Eu apreciez ca fiecare dintre noi avem dreptul la propria optiune. Nu-mi ramane decat sa ma gandesc in continuare ceea ce mai ramane de facut".

Ulterior, Tariceanu i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, miercuri, sa readuca PNL in USL si a sustinut ca nu accepta decizia luata ieri de liberali de a iesi din USL si a intra in Opozitie.

Crin Antonescu: USL si-a incetat existenta. Cerem demisia lui Victor Ponta

"Nu voi accepta decizia luata ieri, luata pe baza unor afirmatii false furnizate colegilor mei. Am vorbit cu premierul cu Victor Ponta si l-am intrebat daca doreste sa continue proiectul USL. Premierul mi-a spus ca da, doreste sa continue proiectul in actuala forma. Vreau sa fac un apel la presedintele PNL sa revina in USL", a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#Tariceanu demisie PNL, #Calin Popescu Tariceanu demisionat PNL, #Tariceanu iesit PNL, #Tariceanu rupere USL, #Tariceanu sustinere USL, #Pocora demisie Tariceanu , #demisie