Calin Popescu Tariceanu divorteaza

Vineri, 19 August 2011, ora 16:21
11020 citiri
Calin Popescu Tariceanu divorteaza
Foto: Libertatea

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si sotia sa Ioana au decis de comun acord sa divorteze.

Cei doi, care sunt casatoriti din 2003, roaga presa, printr-un comunicat sa le respecte nevoia de intimitate din aceasta perioada.

"Anuntul este facut public cu intentia de a evita speculatiile de orice natura" si ca "nu vor fi facute comentarii ulterioare divortului", scriu inca sotii Tariceanu in comunicatul citat de Mediafax.

Ioana Tariceanu are 34 de ani si este a patra sotie a liberalului Calin Popescu Tariceanu. Alte doua sotii ale politicianului i-au pastrat numele dupa divort.

Deputatul PNL si sotia sa, Ioana, au impreuna un baiat, nascut cu cateva luni inaintea casatoriei civile din 2003, de la Budapesta, arata aceeasi sursa. In 2004, ei s-au casatorit si religios.

Ioana Tariceanu este notar public si presedintele Fundatiei "Copii Sanatosi". Calin Popescu Tariceanu a fost complimentat de multe ori pentru frumusetea sotiei sale. Inclusiv membrii formatiei Rolling Stones au apreciat ca Ioana Tariceanu este "o femeie frumoasa" si au tinut sa-i spuna asta, in 2007, lui Calin Popescu Tariceanu, care ocupa pozitia de premier.

In ultimii ani, au existat mai mult zvonuri privind desparirea celor doi, insa ele au fost infirmate. Acum, cuplul a decis sa anunte oficial ca vor divorta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Tariceanu divort, #Calin Popescu Tariceanu divort, #Ioana Tariceanu divort , #divort
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
bineinteles . se face partajul si isi pune la adapost averea .
Poza memorex
memorex
rank 1