Boc: Guvernul Tariceanu - Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa

Sambata, 25 Octombrie 2008, ora 11:46
1870 citiri
Boc: Guvernul Tariceanu - Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa

Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu si de Mircea Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa, a tunat, sambata, presedintele PD-L Emil Boc.

El a dat asigurari ca in cazul in care legea majorarii salariilor profesorilor cu 50% va fi blocata de Executiv, PD-L va depune motiune de cenzura.

"Guvernul Tariceanu - Geoana ori aplica legea, ori pleaca acasa. Vom initia motiune de cenzura si vom trimite Guvernul acasa", a criticat Boc.

Discursul liderului Emil Boc prin care a prezentat oferta de guvernare a democrat-liberalilor a continuat mai mult acuze la adresa Guvernului "Tariceanu - Geoana".

"Tariceanu si Guvernul se plang ca nu au bani. Rusine. E o minciuna ordinara. Ce a facut acest Guvern? A dat 600 de milioane de euro clientilor politici. Acest Guvern Geoana - Tariceanu a dat Loganuri de 70.000 de euro, a dat salarii de 30.000, 40.000 sau 50.000 de euro sefilor de agentii", a adaugat Boc.

Totodata, liderul PD-L a explicat pozitia democrat-liberalilor privind majorarea salariilor profesorilor: "Am sustinut pactul national pentru Educatie, am votat in Parlament majorarea salariilor profesorilor. Vom gasi bani prin stoparea risipei de care v-am vorbit".

"Avem fondurile europene pentru infrastructura de care Tariceanu si Geoana nu se ating. Ei sunt preocupati doar cum sa dea bani clientelei politice", a acuzat din nou Boc.

Liderul PD-L a fost prezent, sambata, la Izvorani, in judetul llfov, unde a prezentat o parte a programului de guvernare propus de partidul sau.

Dupa ce presedintele Basescu a aprobat, vineri, majorarea salariilor profesorilor cu 50%, premierul Tariceanu a explicat, pe un ton calm, ca Romania nu-si poate permite ca "politicieni iresponsabili sa-si puna interesul electoral inaintea interesului public", iar o "astfel de masura este catastrofala pentru economie. Nu poate Romania in acest moment sa-si asume aceasta masura".

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Emil Boc, #PDL, #Calin Popescu Tariceanu, #Mircea Geoana, #motiune, #guvern, #Traian Basescu , #Emil Boc