Boc: Tariceanu l-a tradat pe Basescu si pe noi toti

Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 11:52
1910 citiri
Boc: Tariceanu l-a tradat pe Basescu si pe noi toti

Presedintele PD-L, Emil Boc, a atacat dur actualul Guvern si pe Calin Popescu Tariceanu pe care l-a numit un tradator.

In discursul sau el nu a uitat sa mentioneze faptul ca nu doar democrat liberalii au fost tradati de acest personaj ci insusi presedintele tarii, Traian Basescu.

Boc a multumit colegiilor de partid pentru rezultatele obtinute la alegerile locale care le-au deschis calea spre "victoria" alegerilor parlamentare si formarea viitorului Guvern.

"Stiu ca a fost o batalie dura de aceea colegii nostri merita aprecierile partidului pentru ca ei au fost si raman principali stalpi ai partidului. Aceste rezultate de la locale ne-au deschis drumul pentru victoria in alegerile parlamentare si formarea viitorului Guvern. Principalul obiectiv din acest moment este infrangerea aliantei PNL- PSD, castigarea alegerilor si formarea viitorului Guvern. Aceast alianta s-a nascut in 2007 cand a murit alianta D.A.

Cati dintre voi va gandeati in 2004 ca Tariceanu il va trada pe Basescu in 2007 si il va orchestra? A uitat ca a ajuns premier datorita lui Basescu si prin munca dumnevoastra de a merge din casa in casa. Tariceanu este cel mai clasic exemplu de tradare. Am fost tradati si ei trebuie sa plateasca din punct de vedere politic. Cei 322 au primit o lovitura de la 75% dintre romani care le-au intors spatele", a declarat plin de verva si entuziam liderul PD-L.

Emil Boc si-a axat discursul pe atacul impotriva actualei guvernari si a partidului de opozitie PSD insistand pe faptul ca o data cu alianta dintre cele doua partide in Romania s-a instalat nesimtirea si aroganta.

"Ei au compromis lupta anticoruptie, au facut din Parlament o institutie de aparare a persoanelor penale, iar incercarile de modificare a legilor prin care procurorii sa fie desemnati dupa interesele lor politice reprezinta un atac direct. Le este frica sa stea in fata justitiei. Au compromis procesul de modernizare din sanatate, agricultura, educatie si administratie publica.

Ei nu doresc si nu stiu sa faca acest lucru sa aduca administratia mai aproape de cetatean. Este un haos peste tot rezultatele sunt dezastruaoase desi s-au acordat banii pentru educatie si sanatate. In loc sa dea banii in folosul cetatenilor ei au dat banii ca sa fie folositi ca mita electorala. Degeaba au marit pensiile pentru ca cu o mana au dat si cu doua a luat. Aceasta guvernare trebuie sa inceteze".

Boc sustine ca aceasta alianta face tot ce ii sta in putinta ca sa omoare uninominalul si in momentul in care au facut aceasta lege au lasat intentionat ilegalitati ca PRM sa poate sa le conteste.

"Fac tot ce le sta in putinta sa omoare votul uninominal. In mod deliberat au pus acolo incalcari ale legii ca sa dea temei PRM ca sa atace in justitie. Acesti oamenii nu au crezut niciodata in votul uninominal".

Presedinele PD-L i-a atentionat pe colegii sai de partid ca se afla intr-un moment de cotitura deoarece Romania si romanii se schimba.

"Romania se schimba, romanii se schimba deci ei vad ce se intampla in afara granitelor tarii si au mari asteptari si vor ca in Romania sa se intample la fel cum se intampla si acolo. Romanul nu se intoarce in Romania ca s-a saturat sa dea spaga si pentru ca este tratat cu dispret.

Nu are siguranta pe strada si nici acasa la el. Inlocuirea lui Tariceanu cu Geoana nu este o solutie de aceea este nevoie de o ruptura totala.

Romanii se astepata la un alt mod de conducere, egalitate de sanse si meritocratie. Destul cu pilele din Romania! Omul isi doreste sanse egale indiferent de bani si de pozitia sociala pe care o are, egalitate in fata legii, servicii publice de calitate", a mai completat Emil Boc.

Adjunctul ministrului rus al Apărării ar fi fost arestat pentru trădare. Prietenul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, ”lucrat” de Serviciile secrete ucrainene
Adjunctul ministrului rus al Apărării ar fi fost arestat pentru trădare. Prietenul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, ”lucrat” de Serviciile secrete ucrainene
Publicația rusă „Povești importante” susține, citând două surse apropiate de Serviciul Federal Rus (FSB) că adevăratul motiv al arestării adjunctului ministrului rus al apărării,...
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Lavinia Agache (56 de ani), una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, campioană olimpică la J0 1984, și-a amintit de un episod tensionat petrecut în compania antrenorului Bela...
#Emil Boc, #tradare, #alianta, #Calin Popescu, #guvernare , #Emil Boc