Inculpatul "Nu stiu" jigneste 6,3 milioane de romani

Autor: Costel Alexe - deputat PNL
Vineri, 04 Mai 2018, ora 07:33
15034 citiri

Puterea ia mintile si omoara bunul simt uneori. Presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a dovedit asta atunci cand i-a jignit pe cei care au votat Klaus Iohannis la presedintie. Vorbim de aproape 6,3 milioane de romani.

"Atat ii duce mintea", a grait domnul (desi nu merita acest titlu) Tariceanu, fara sa-i tresara obrazul tabacit. Asta a inteles seful ALDE din politica, faptul ca trebuie sa trateze electoratul cu dispret.

In 2005, la inundatii, premierul in functie de atunci, acelasi Calin Popescu Tariceanu, se rastea la o femeie care se plangea ca apele i-au distrus casa: "Ce vreti, doamna, vreti sa va fac hotel?"

Acum nu s-a limitat la a jigni un singur cetatean, a jignit peste 6 milioane de cetateni. Cetateni care platesc taxe, muncesc sau au muncit la viata lor, si sunt cea mai mare parte a alegatorilor din Romania, alegatori (ma refer la toti, nu doar la cei ai presedintelui Iohannis) de la care decurge puterea politicienilor.

Probabil domnul (sic!) Tariceanu uita ca aproximativ 150.000 dintre oamenii pe care ii insulta au votat chiar cu dumnealui in primul tur de scrutin si cu Klaus Iohannis in al doilea. Sau nu uita, doar ca nu ii pasa foarte mult, din moment ce controlul unei parti a institutiilor statului si multele televiziuni prietene PSD-ALDE ii vor spala imediat imaginea.

Insa imaginea lui Tariceanu e murdarita chiar de el insusi, inculpat trimis in judecata pentru marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, intr-un "tun" de milioane de euro (retrocedarea Padurii Snagov si unei parti din Padurea Baneasa), un proces in care presedintele Senatului a pretins ca... nu isi cunostea consilierii si consultantii politici. Si ca nu stia nimic despre retrocedarea asta de milioane de euro (lucru curios, dat fiind ca era premier in timpul ala).

O mica reamintire pentru domnul Tariceanu: Pentru aceste acuzatii risca intre 6 luni si trei ani de inchisoare pentru prima si pana la 5 ani pentru a doua. Timp suficient pentru a medita la ce spune si pentru a mai pierde din aroganta fata de electorat. Asa mai intelegem de ce domnul Tariceanu, alaturi de oamenii sai din ALDE si de aliatii din PSD, se grabesc sa distruga Legile Justitiei si sa isi subordoneze toate institutiile pe care si le pot subordona.

Poate asa intelegem si de ce se pare ca puscariasii din Romania sunt prioritatea guvernarii PSD-ALDE. Despagubiri pentru puscariasi, puscarie la domiciliu (cat de rau o fi in vilele alea de zeci de milioane de euro?), puscarie doar in weekend, pedepse reduse la condamnari si asa mici.

Asta era prioritatea, sa aparam hotii, criminalii si pedofilii, sa ii facem sa se simta mai bine? Nu medicamentele lipsa, nu moartea atator copii din cauza rujeolei, nu cea mai mare inflatie din Europa, nu cresterea ratelor la banci?

Domnul (sic!) Tariceanu are o prioritate mai mare: Sa jigneasca milioane de oameni, lucru pentru care in alta tara ar fi trebuit sa-si dea demisia si sa se ascunda de lume vreo cativa ani (poate la Monaco, cu celebrul Grup de la Monaco).

Eu cred ca pana la urma domnul (sic!) Tariceanu va plati politic pentru aceasta obraznicie. Poate atunci, cu intarziere, va invata ce inseamna demnitatea unui politician si respectul pentru cetateni.

Costel Alexe este deputat PNL si co-presedinte TNL

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Calin Popescu Tariceanu alegatori Iohannis, #Tariceanu atat ii duce mintea , #Klaus Iohannis