Fenechiu, despre Tariceanu - candidat la presedintie: Restul e cancan!

Vineri, 23 Noiembrie 2012, ora 11:26
6403 citiri
Fenechiu, despre Tariceanu - candidat la presedintie: Restul e cancan!

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a comentat declaratia fostului premier Calin Popescu Tariceanu, care spusese ca ar lua in calcul o candidatura la presedintia Romaniei, in 2014.

"Deocamdata, cele 2 mari partide, PSD si PNL, au facut un congres special in care au stabilit ca-l vor sustine pe Crin Antonescu. Restul e cancan. Ar fi nevoie de alte 2 congrese pentru a stabili alt candidat", a spus Fenechiu pentru Ziare.com.

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca cel mai probabil, postul de premier va reveni PSD, asa ca nu se gandeste la el, dar ca exista o sansa de a candida la prezidentiale.

"E putin prea devreme sa discutam acest subiect. Nu e un subiect despre care sa spun ca e inchis pentru mine, dar in momentul de fata prioritatea o reprezinta alegerile din 9 decembrie si dorinta de a obtine un rezultat favorabil. E un pic prematur sa discutam acest subiect pentru ca nici nu am terminat alegerile parlamentare", a explicat fostul premier.

Antonescu, dur fata de Tariceanu

Presedintele PNL Crin Antonescu l-a criticat, in replica, pe Tariceanu, care spusese ca el si Victor Ponta au facut declaratii antioccidentale.

"Se intampla un lucru trist cu domnul Tariceanu, care arata ca un om care nu are idei rele poate fi manipulat de niste propagandisti abili. Calin Popescu Tariceanu a preluat o teorie cum ca cineva e impotriva Uniunii Europene", a declarat presedintele liberal, joi seara, la Realitatea Tv.

Antonescu: Daca Tariceanu accepta sa fie premier, il excludem, iar pe Basescu il suspendam

Vorbind despre posibilitatea ca un alt membru al USL, cu exceptia lui Victor Ponta, in special Calin Popescu Tariceanu sa accepte o eventuala propunere de premier a lui Traian Basescu, Crin Antonescu a subliniat ca acest lucru duce automat la excluderea din partid, indiferent de nume.

"Domnul Tariceanu a zis ca 'nu prim-ministru, ca PSD trebuie sa puna prim-ministru'. Nu, un congres al PSD si al PNL au hotarat ca Victor Ponta este prim-ministru din partea USL. Nu, categoric nu il va lua (mandatul de premier - n.red.), daca Basescu il va numi premier.

Daca se intampla asta, Basescu este supendat iar Tariceanu este exclus. Daca domnul Tariceanu sau domnul Antonescu sau domnul Dragnea va primi mandat de la Traian Basescu, acel cineva este exclus. Si in legatura cu domnul Traian Basescu cred lucruri bune, ca nu va face asta", a explicat presedintele PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
#Fenechiu Tariceanu presedintie, #Tariceanu candidatura presedintie , #PNL