PNL reactioneaza la scrisoarea lui Tariceanu: A esuat penibil, nu are legitimitate politica

Vineri, 28 Martie 2014, ora 10:38
3887 citiri
PNL reactioneaza la scrisoarea lui Tariceanu: A esuat penibil, nu are legitimitate politica
Foto: sursazilei.ro

Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Cristina Pocora, a reactionat la scrisoarea trimisa joi de Calin Popescu Tariceanu presedintelui liberal Crin Antonescu, calificand-o drept "o plata a datoriei catre PSD pentru functia de presedinte al Senatului".

"Calin Popescu-Tariceanu este dator PSD care l-a pus in fruntea Senatului si incearca sa compenseze esecul formarii unui alt partid cu un asemenea atac incalificabil", arata Cristina Pocora intr-o postare pe contul ei de Facebook.

Purtatorul de cuvant al PNL vorbeste despre tradarea lui Tariceanu si "dezonoarea" acestuia, dupa ce "a trecut in tabara socialista".

Tariceanu: Sunt pregatit sa candidez la Presedintie, dar decizia o iau cu PSD-ul

"Nu poate vorbi despre viitorul PNL un om care a incercat dezonorat trecutul PNL prin goana sa dupa functii si umilinta cu care a pupat mana PSD, in timp ce intreg partidul isi asuma cu demnitate si verticalitate intrarea in opozitie. Nimic nu este mai dezonorant pentru un liberal decat sa-si tradeze familia politica pentru a trece in tabara socialista", sustine Pocora.

Ea califica discursul fostului presedinte al PNL drept "lipsit de legitimitate politica si morala", aratand si ca "fostul nostru coleg a esuat penibil in proiectul de a-si face un alt partid liberal".

Tariceanu nu-si mai face partid, ci platforma: Antonescu serveste bucati din PNL lui Basescu (Video

Calin Popescu Tariceanu i-a trimis joi o scrisoare in opt puncte lui Crin Antonescu, in care il acuza de esecul prezent si viitor al trecerii in opozitie si de vina de a fi destramat USL. El il informeaza pe actualul presedinte al PNL ca nu va mai infiinta un alt partid liberal, ci doar o platforma liberala, motivul fiind ca "nu vreau in niciun caz sa periclitez sansele PNL in alegerile europarlamentare".

Tariceanu mai spune in scrisoare ca actualul presedinte al partidului ii serveste bucati din PNL lui Traian Basescu si ca acesta isi tradeaza electoratul.

Tariceanu a demisionat din PNL la sfarsitul lui februarie, imediat dupa ce PNL a hotarat sa rupa alianta de guvernare USL, cu PSD, si sa treaca in opozitie. Tariceanu a primit si postul de presedinte al Senatului, avand sustinerea PSD, dupa ce Crin Antonescu a demisionat din aceasta functie.

A.V.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Pocora Tariceanu plata tradare PSD, #Pocora Tariceanu scrisoare dezonoare, #Pocora PNL Tariceanu tradare PSD , #PNL