Tariceanu a purtat cravata rosie la negocierile cu PSD

Duminica, 07 Decembrie 2008, ora 14:05
2022 citiri
Tariceanu a purtat cravata rosie la negocierile cu PSD

Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a dus la negocierile cu liderii PSD cu o cravata rosie, fiind singurul liberal care a purtat culoarea ideologica a social-democratilor la intalnirea de duminica.

Cravata lui Tariceanu a a destins atmosfera si a generat un schimb de replici cu zambetul pe buze: liderii celor doua partide si-au adresat comentarii despre culorile cravatelor pe care le poarta, informeaza Realitatea Tv.

Despre cea a lui Calin Popescu Tariceanu s-a constatat ca este rosie, deci "ar putea fi un semn", au spus pesedistii. "Chiar! Si Calin a venit cu cravata rosie!", a remarcat liderul PSD Viorel Hrebenciuc.

Nici Tariceanu nu s-a lasat mai prejos si i-a atras atentia omologului sau social-democrat ca poarta o cravata mai mult visinie decat rosie.

Geoana i-a raspuns ca are articolul de vestimentatie inca de pe vremea guvernarii Nastase si a decis sa-l poarte duminica pentru "noroc".

"Era o guvernare palida", a comentat Tariceanu, ca explicatie pentru culoarea puternica a cravatei lui Geoana. Liderul PSD Adrian Nastase a punctat insa ca guvernarea sa a fost una unipartinica.

In acest context, discutiile au divagat apoi asupra rolului UDMR in toate guvernarile, prin comentariul liderului PNL Bogdan Olteanu: "Aveti aceiasi aliati pe care-i are toata lumea".

Negocierile dintre PNL si PSD au loc dupa ce in ultimele doua zile s-a inregistrat prima declaratie oficiala referitoare la colaborarea veche de doi ani intre PNL si PSD, care a fost reclamata de PD-L si de Traian Basescu insa nu a fost niciodata recunoscuta oficial de liberali sau de social-democrati.

Viorel Hrebenciuc a spus ca in ultimii doi ani PSD a sprijinit Guvernul minoritar al PNL, care a culminat cu adoptarea Legii alegerii parlamentarilor pe sistem uninominal intr-o varianta avantajoasa pentru PNL. Declaratia lui Hrebenciuc a fost intarita sambata si de presedintele PSD, Mircea Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tariceanu cravata rosie, #negocieri PSD PNL, #Mircea Geoana , #PNL