Ziaristul Toma Roman Jr. va candida impotriva lui Tariceanu

Vineri, 03 Octombrie 2008, ora 11:11
6879 citiri
Ziaristul Toma Roman Jr. va candida impotriva lui Tariceanu
Foto Ciutacu.ro

Jurnalistul Toma Roman Jr. de la Jurnalul National va fi contracandidatul premierului Calin Popescu Tariceanu in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor nr.4 din judetul Ilfov.

Informatia despre candidatura ziaristului este anuntata din breasla, pe blog-urile catorva jurnalisti.

Astfel, Iulian Comanescu scrie ca "lui Tariceanu i se pregateste un contracandidat-surpriza":

"Candidatul candideaza (ce altceva sa faca?) la Gruiu, in colegiul lui Calin Popescu Tariceanu. De ce e o surpriza? Din motive de posibila acoperire media buna, nume cunoscut, consilieri buni.

Raspunsul a aparut destul de repede: Toma Roman Jr., ziarist, care inteleg ca are lansare duminica la Green Hours. Pe cine pariem, premierul sau jurnalistul?", noteaza Comanescu pe blog

Si Victor Ciutacu anunta ca Toma Roman Jr. "intra-n lupta dreapta ca sageata PNL, in colegiul uninominal Gruiu, cu liberalul Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu", dupa cum scrie pe blog .

Blogul lui Sutu informeaza, de asemenea, ca Partidul Ecologist il va arunca in lupta electorala din Ilfov pe Toma Roman Jr.

Articolele semnate de Roman in Jurnalul National au ca tema fie sexul, cu intamplari mai vechi si mai noi, fie esecul editorial al publicatiilor pe unde a lucrat ("Lucram la un saptamanal care a avut de stat pe piata putin. Prin anul 2000 ajunsesem sa lucrez la o revista cu existenta efemera. Eu lucram (vorba vine) la o revista-fantoma, condusa de un vestit (actualmente) teleast".)

Ramane de vazut cine va primi mai multe voturi, in urma luptei dintre armele liberalului si argumentele ecologistului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
De ce respinge Ioan Aurel Pop candidatura la alegerile prezidențiale. ”Am fost tentat să intru în politică”
Ioan Aurel Pop, unul dintre intelectualii de vârf ai României, a fost invitat de-a lungul timpului de mai multe partide, fie să se alăture unui proiect politic, în calitate de membru, fie să...
#PNL, #Tariceanu, #Toma Roman, #candidat, #colegiu, #alegeri , #PNL