Paul Pacuraru, in dizgratie?

Luni, 01 Septembrie 2008, ora 11:04
2973 citiri
Paul Pacuraru, in dizgratie?

Cu toate ca in urma cu o saptamana premierul lasa impresia ca nu se va dezice de ministrul Muncii dupa avizul pentru inceperea urmaririi penale, Paul Pacuraru a fost pur si simplu dat afara din sedinta PNL la care Tariceanu a fost lansat pentru un nou mandat de premier.

Cel care a hotarat sa-l "expulzeze" pe Pacuraru a fost seful de campanie al PNL si totodata, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. Falsul motiv? Paul Pacuraru nu s-a imbracat adecvat momentului festiv ce se anunta, informeaza Evenimentul zilei.

"Paulica, esti ministru in guvernul lui! Te-am rugat sa vii imbracat la costum!", i-a spus ministrului finul premierului.

Inainte de lansarea candidaturii lui Tariceanu, care s-a petrecut vineri la Hotelul Doina din Neptun, Olteanu le-a trimis SMS-uri liderilor liberali sa vina imbracati la costum. Pacuraru, imbracat cu o camasa cu dungi, s-a conformat. A plecat si nu s-a mai intors la sedinta PNL.

Tot duminica, un alt lider liberal a fost prins in ofsaid. Vicepresedintele Crin Antonescu, invitat la actiune fara sa fie informat exact despre ce este vorba, a primit din partea staff-ului un discurs impanat cu laude la adresa guvernarii, insa a refuzat sa citeasca si a improvizat.

Rugati de Teodor Melescanu sa-l valideze pe Tariceanu prin aplauze, liberalii s-au conformat de dragul camerelor de luat vederi. Insa dupa plecarea presei, cand s-a pus problema validarii prin aplauze, reactia a fost anemica. In cele din urma, Tariceanu a fost validat prin vot.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#Calin Popescu Tariceanu, #Paul Pacuraru, #sedinta, #validare, #premier, #PNL, #costum, #Bogdan Olteanu , #premier
Comentarii
P
plutonul
rank 1
Si mai e ceva ! Trebuie sa stai si drepti , si sa executi ordinele intocmai si la timp !