Tariceanu, despre dosarul Microsoft: Atacul mediatic de la Realitatea Tv, demers disperat al PNL (Video)

Marti, 03 Martie 2015, ora 23:16
5420 citiri
Tariceanu, despre dosarul Microsoft: Atacul mediatic de la Realitatea Tv, demers disperat al PNL (Video)
Foto: B1TV

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca mentionarea numelui sau in scandalul Microsoft de catre jurnalistii de la Realitatea TV reprezinta o incercare disperata a PNL de a-l decredibiliza cu scopul de a acapara intreaga putere.

Declaratiile au fost facute marti seara, la postul B1TV.

Presedintele Senatului a afirmat ca nu a vazut decat "un crampei" din dezvaluirile facute luni seara la postul Realitatea TV si si-a exprimat opinia ca poate fi vorba doar despre un "demers disperat de a face o bomba de presa".

Numele lui Tariceanu, vehiculat in dosarul Microsoft. Ce spune presedintele Senatului

Pe de alta parte, daca documentele prezentate sunt reale si provin din partea secretizata a dosarului Microsoft aflat in lucru la DNA, Tariceanu a tinut sa precizeze ca scurgerea de informatii catre presa poate sa aiba ca sursa pe "unul dintre avocatii care au acces la documentele din dosar".

"O incercare disperata a PNL de a-si duce la bun sfarsit planul de acaparare a puterii - discreditarea mea ca presedinte al Senatului si slabirea pozitiei mele, care sa duca la caderea mea, prin demisie sau alte variante", a comentat Tariceanu.

Acesta a negat orice posibila implicare in acest caz, dar a spus ca PNL-ul, care isi doreste pozitia de presedinte al Senatului, foloseste "aceasta cale de discreditare cu un dosar" conform principiului "calomniaza, calomniaza ca tot mai ramane ceva".

Intrebat daca e convins ca nu va fi chemat la audieri de catre procurori, Tariceanu a raspuns: "Nu sunt sigur, dar daca sunt chemat la audieri, nu am nicin fel de problema sa ma prezint".

Liderul PLR si-a exprimat din nou opinia ca "atacul mediatic" lansat luni seara la adresa lui reprezinta doar "o fortare a demisiei mele".

"S-ar putea sa gresesc, e un scenariu pe care il vom verifica", a completat el.

Calin Popescu Tariceanu nu s-a arata nelinistit nici macar in momentul in care i s-a reamintit ca in documentele prezentate luni seara de postul Realitatea TV ar fi mentionat alaturi de numele lui cel al fostului sau consilier Dorin Marian, perchezitionat de DNA in urma cu cateva luni.

"Il cunosc bine, e un om serios integru, nu am avut niciun fel de banuieli la adresa lui", a afirmat Calin Popescu Tariceanu, respingand din nou orice implicare personala in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft Perchezitii la denuntator. Cocos, Dinu Pescariu si un fost director SIE, vizati si ei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Tariceanu Microsoft PNL decredibilizare, #Tariceanu Dorin Marian Microsoft , #Senat