Tariceanu despre operatia lui Ponta: E mai usoara decat a mea

Luni, 15 Iunie 2015, ora 18:30
3766 citiri
Tariceanu despre operatia lui Ponta: E mai usoara decat a mea
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca interventia chirurgicala la genunchi la care va fi supus premierul Victor Ponta este mai usoara decat operatia prin care a trecut el, tot la genunchi, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier, in 2006.

"E mai usoara a lui decat a mea. Eu am avut o operatie mai grea, de transplant de ligament. Nu stiu daca el va face operatia de transplant sau numai de reparatie de ligamente, dar stiu ca i-am dat un sfat. I-am spus ca daca vrea, sa apeleze la acelasi chirurg, care este un bun specialist si cu recunoastere profesionala foarte mare", a declarat Tariceanu.

Presedintele Senatului a spus ca nu are informatii despre starea de sanatate a premierului, sustinand ca a fost "permanent" in sedinte.

Totodata, Tariceanu a confirmat ca premierul va suporta interventia chirurgicala in Turcia: "Asa am auzit si eu, da".

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet.

Gabriel Oprea, in fruntea Guvernului pana vineri

Luni dimineata, avocata lui Victor Ponta a fost la Directia Nationala Anticoruptie, unde ar fi urmat sa se prezinte premierul, urmarit penal pentru trei infractiuni in dosarul lui Dan Sova. Potrivit unor surse oficiale, avocata ar fi cerut o amanare cu o saptamana a audierii premierului, motivand prin faptul ca acesta este in Turcia, unde ar urma sa se opereze la genunchi.

Ponta a plecat in Turcia sa se opereze la genunchi (surse)

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii au stabilit ca are un ligament rupt si ii sunt afectate meniscul si cartilagiul, recomandandu-i o interventie chirurgicala.

Ponta si-a facut control la genunchi - I-a fost recomandata o operatie

In noiembrie 2006, cand era premier, Calin Popescu Tariceanu a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi, in clinica sportiva Merignac de langa orasul francez Bordeaux.

Tariceanu a fost operat dupa ce in iulie 2006 a fost implicat intr-un accident rutier in comuna Petresti din judetul Ilfov, in timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson dinspre DN1 catre localitatea Corbeanca. La un viraj la dreapta, el a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Mondeo, in urma accidentului Tariceanu suferind o ruptura de ligamente.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Tariceanu operatie Ponta Turcia, #Ponta operatie ligamente , #Senat
Comentarii