Tariceanu este propunerea PSD pentru presedintia Senatului (Video)

Luni, 10 Martie 2014, ora 12:40
4676 citiri
Tariceanu este propunerea PSD pentru presedintia Senatului (Video)
Foto: Digi 24

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu a acceptat, luni, propunerea PSD de a fi candidatul formatiunii pentru functia de presedinte al Senatului.

Tariceanu a facut declaratiile dupa o discutie purtata, la Palatul Victoria, cu presedintele PSD, Victor Ponta, precum si cu lideri ai celorlalte partide de guvernamant.

"Discutia a avut drept subiect candidatura mea la presedintia Senatului. Va pot spune ca am acceptat aceasta propunere care ma onoreaza si am convingerea ca putem merge inainte cu proiectul USL cu care ne-am angajat in fata cetatenilor", a declarat fostul presedinte PNL.

Acesta a spus ca vrea sa poata aduce "o contributie importanta, consistenta" si sa apere interesul cetatenilor.

De asemenea, Tariceanu a precizat ca se asteapta la un vot de sustinere din partea unora dintre colegii liberali, afirmand ca va fi bucuros daca unii dintre colegii sai ii vor da votul.

"Ma bucur ca domnul Tariceanu, un om cu experienta si toate calitatile necesare pentru a presedintele Senatului a acceptat aceasta propunere. Nu spun ca e varianta optima, ca e varianta mai putin optima, este o varianta pe care noi o sustinem, il sustinem pe domnul Tariceanu", a spus si presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Ponta: Tariceanu ar putea fi liderul Senatului. Ce spune despre viitorul presedinte

Premierul Victor Ponta l-a indicat pe Calin Popescu Tariceanu, duminica seara, drept un potential presedinte al Senatului, precizand ca il recomanda "si experienta, si prestanta pentru a fi al doilea om in stat".

In acelasi timp, presedintele PSD a recunoscut ca "exista candidati si candidate foarte bune in grupul senatorial" al social-democratilor, pentru sefia Senatului.

Crin Antonescu si-a dat demisia de la conducerea Senatului, marti, in plenul Parlamentului, in urma unui schimb dur de replici cu Victor Ponta. Locul sau a fost luat de social-democratul Cristian Dumitrescu, care a fost numit interimar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tariceanu sefie Senat, #Tariceanu candidat PSD Senat, #Tariceanu propunere PSD Senat , #Senat