Stolojan: Santajul de care a vorbit Basescu in 2004 ne-a costat foarte mult

Marti, 30 Septembrie 2008, ora 17:11
5329 citiri
Stolojan: Santajul de care a vorbit Basescu in 2004 ne-a costat foarte mult

Theodor Stolojan a declarat, referindu-se la retragerea din cursa pentru presedintie in urma cu patru ani, ca "santajul" de care a vorbit atunci Traian Basescu a fost o eroare facuta in campania electorala, care i-a costat foarte mult, dar care nu a avut legatura cu imbolnavirea sa reala.

Prim-vicepresedintele PD-L, Theodor Stolojan sustine ca in octombrie 2004 a fost bolnav, ca avea o stare de epuizare, dupa o munca infernala in perioada 2002-2004, fiind vorba de o stare de epuizare fizica si nervoasa.

"A fost o cu totul alta discutie atunci. A fost o eroare facuta in campania electorala, care a permis unui partid politic sa inceapa o serie de procese impotriva mea. Sigur ca nici unul din acele procese nu era justificat. Deci despre asta a fost vorba: o eroare in campania electorala care ne-a costat foarte mult, dar nu a avut legatura cu imbolnavirea mea", a spus democrat-liberalul pentru Mediafax.

Theodor Stolojan considera, comentand atributele contracandidatilor sai, ca superficialitatea lui Calin Popescu Tariceanu este induiosatoare, iar Mircea Geoana ar promite si Marea Neagra pentru a ramane in politica.

Stolojan este nominalizat de PD-L ca si candidat pentru functia de prim-ministru, Tariceanu, de catre liberali, iar Geoana, de catre social-democrati.

Stolojan a spus, despre premierul Calin Popescu Tariceanu, ca i-au trebuit patru ani de zile ca sa invete ca infrastructura de transporturi este importanta si a adaugat ca Romania nu isi permite luxul de a avea inca un prim-ministru ca Tariceanu.

Theodor Stolojan a mai declarat ca are puterea de a respinge o propunere de ministru pe care i-o va face PD-L, atunci cand el va alcatui Guvernul, in eventualitatea castigarii alegerilor parlamentare.

Cititi integral interviul acordat agentiei Mediafax de Theodor Stolojan.

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Coaliția PSD-PNL își decide astăzi candidatul, la Primăria Capitalei. Care sunt variantele pe care pot merge cele cele două partide
Coaliția PSD-PNL își decide astăzi candidatul, la Primăria Capitalei. Care sunt variantele pe care pot merge cele cele două partide
Coaliţia PSD-PNL se reuneşte, luni, la ora 10.00, pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor privind incompatibilitatea...
#Stolojan, #Basescu, #PDL, #alegeri, #candidat, #partid , #Traian Basescu
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
Dar e pare că ŞANTAJUL a fost asumat şi după acest moment v-aţi aliat D..A cu ŞANTAJIŞTII!!!...