Tariceanu: Am facut pentru industrie mai mult decat sa merg cu un Logan

Miercuri, 19 Noiembrie 2008, ora 22:43
2785 citiri
Tariceanu: Am facut pentru industrie mai mult decat sa merg cu un Logan
Foto: Arhiva

Premierul Calin Popescu Tariceanu nu a urmat modelul presedintelui Traian Basescu si nu si-a luat Logan si, mai mult, nici nu intentioneaza sa faca acest lucru deoarece considera ca a facut mult mai mult pentru industria romaneasca, contribuind la venirea Renault in Romania.

"Stiti de ce (nu-mi iau Logan, n.red.), pentru ca eu cred ca am facut mai mult decat sa-mi iau un Logan. Sunt foarte mandru in sinea mea pentru ca am avut un rol cheie in venirea Renault in Romania. (...) Asa ca am facut pentru industria romaneasca mai mult decat sa merg cu un Logan", a spus premierul miercuri seara, la o emisiune de la Antena3.

Referitor la intalnirea de miercuri cu presedintele Traian Basescu, premierul a precizat ca nu au discutat niciun subiect politic asa cum a speculat presa.

"Am fost la Cotroceni, n-am mai fost de mult ... am avut o discutie axata in principal pe doua probleme: pe masurile pentru Dacia si pe problemele de la Combinatul Oltchim. Si cred ca am mai discutat ceva de accidentul de la Petrila", a spus premierul, precizand ca discutia dintre el si seful statului s-a purtat intr-un "cadru civilizat".

"Eu am vazut in aceasta dupa-amiaza o stire. (...) N-am discutat cu presedintele nimic de politica si va spun, mai mult de atat, ca nu intentionez pana dupa alegeri sa port vreo discutie din partea PNL-ului cu niciunul dintre partidele importante.

Am un element, o ancora, care va fi principalul punct de negociere sau de nenegociere si acesta va fi planul elaborat de noi pe care vrem sa-l implementam si sa ramana in continuare implementat", a mai spus Tariceanu.

Primul ministru a salutat si cu aceasta ocazie initiativa sefului statului de a sustine eliminarea provizorie a taxei auto, precizand ca vizitele efectuate de presedinte au fost binevenite si le-au dat incredere angajatilor de la Dacia si de la Oltchim.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Calin Popescu Tariceanu, #logan, #Traian Basescu, #industrie, #Renault , #Traian Basescu