Tariceanu spera la suspendarea lui Basescu: S-ar putea sa vada si PSD ca s-a umplut paharul

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 09:32
3052 citiri
Tariceanu spera la suspendarea lui Basescu: S-ar putea sa vada si PSD ca s-a umplut paharul
Foto: Facebook/Calin Popescu Tarcieanu

Presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, a spus, joi seara, ca declaratiile din ultima vreme ale lui Traian Basescu ar putea sa ii faca pe liderii PSD sa se razgandeasca in privinta celei de-a treia suspendari a presedintelui.

"La nivelul PSD exista o anumita disponibilitate de analiza, de a avea in vedere elemente tactice si de factori externi. In final, se face un calcul ce se castiga si ce se pierde. Eu sunt mai putin tentat sa-l fac (...)

S-ar putea ca cei de la PSD, in fata acestei campanii furibunde a presedintelui, sa se trezeasca si ei ca li s-a umplut paharul", a spus Popescu Tariceanu, informeaza Romania TV.

Presedintele Senatului considera ca aceasta suspendare nu ar duce la instabilitate, ci, din contra, i-ar pune punct.

"Multi pot spune ca suspendarea creeaza instabilitate. Dar ce stabilitate confera Traian Basescu in ochii romanilor si strainilor cand vorbeste de ofiteri acoperiti? Un adevarat presedinte nu-si permite sa faca astfel de afirmatii", a adaugat Tariceanu.

Tariceanu nu renunta: Daca PSD crede ca turul II e mai potrivit pentru suspendare...

Seful PLR a discutat si despre faptul ca anumiti candidati pentru un post de ministru au fost respinsi de seful tarii pe motiv ca ar fi fost ofiteri sub acoperire.

"Ca prim-ministru, am avut o singura situatie cand propunerea a fost respinsa de catre Traian Basescu, anume Norica Nicolai, dar explicatia publica si privata era legata de mapa profesionala. Niciodata nu am avut vreo discutie cu el in care sa faca vreo aluzie la vreo calitate de ofiter acoperit al unui candidat la postul de ministru", a mentionat Tariceanu.

Cat despre ceea ce ar putea sa faca in continuare Traian Basescu, presedintele PLR a oferit un raspuns clar.

"Ce sa faca mai mult decat face? In afara sa se suie pe masa de la Cotroceni de mana cu Elena Udrea si sa joace tontoroiul in fata jurnalistilor, nu are ce sa mai faca", a spus presedintele Senatului.

Basescu, despre suspendare: Se poate ataca la CCR (Video)

Despre o a treia eventuala suspendare a sa, Traian Basescu a spus, miercuri, ca aceasta incercare este atacabila la Curtea Constitutionala si ca nici nu tine cont de interesul national. Mai mult, seful statului considera ca un asemenea demers nici nu aduce vreun castig partidelor politice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tarcieanu suspendare Basescu PSD, #Tarcieanu suspendare Basescu, #suspendare Traian Basescu , #Traian Basescu