Cursa Tarom Baia Mare - Bucuresti, deviata la Targu Mures

Joi, 23 Februarie 2012, ora 12:04
1605 citiri
Cursa Tarom Baia Mare - Bucuresti, deviata la Targu Mures
Foto: tion.ro

O cursa Tarom Baia Mare - Otopeni, cu 29 de pasageri la bord, a fost deviata, joi dimineata, pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures, din cauza cetii de la aeroportul bucurestean.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de reprezentantii Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, cursa Tarom pe relatia Baia Mare - Otopeni, cu 29 de persoane la bord, nu a reusit sa aterizeze la Aeroportul din Otopeni din cauza cetii.

"Zborul a fost deviat la Aeroportul Transilvania din Targu Mures. Avionul de la Baia Mare a aterizat la ora 8.15, iar pasagerii si echipajul vor astepta pe Aeroportul din Targu Mures pana la imbunatatirea conditiilor meteorologice de pe Aeroportul Otopeni, pentru a ajunge in conditii de siguranta la destinatie", se arata in comunicat.

Directorul Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, Stefan Petru Runcan, a declarat ca initial s-a dorit ca avionul sa aterizeze pe aeroportul de rezerva de la Constanta, dar nici acolo nu erau conditii favorabile.

El a mentionat ca zborul catre Otopeni ar urma sa aiba loc la ora 10.30.

"La ora 9.30 s-a trimis planul de zbor, avionul asteapta la sol sa prinda o fereastra, adica un timp in care sa aiba conditii favorabile in care sa aterizeze, un interval in care sa se disperseze ceata", a aratat Runcan.

In pofida conditiilor meteorologice nefavorabile - ceata deasa - de pe Aeroportul din Otopeni, cursa Tarom Targu Mures - Otopeni, programata dimineata devreme si avand 23 de pasageri la bord, a reusit sa aterizeze in conditii de siguranta. Avionul a decolat de pe Aeroportul "Transilvania" din Targu Mures la ora 6.24, precizeaza conducerea aeroportului.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#avion deviat Targu Mures, #ceata avion deviat, #cursa Tarom deviata , #curse