Inca o aeronava TAROM s-a defectat. 120 de oameni sunt blocati de peste 12 ore pe aeroportul din Amsterdam

Duminica, 03 Decembrie 2017, ora 09:32
5427 citiri
Inca o aeronava TAROM s-a defectat. 120 de oameni sunt blocati de peste 12 ore pe aeroportul din Amsterdam
Foto: Facebook/Tarom

TAROM continua sa aiba probleme cu aeronavele. 120 de pasageri romani sunt blocati de mai bine de 12 ore pe aeroportul din Amsterdam, dupa ce avionul cu care trebuiau sa decoleze s-a defectat.

Avionul trebuia sa decoleze spre Bucuresti de pe Schiphol sambata seara, la ora 20:00, dar capitanul cursei i-a informat pe pasageri ca aeronava are probleme tehnice, potrivit Digi24.

Oamenii au dormit pe aeroport, si s-au plans de serviciile proaste de comunicare ale TAROM.

Intre timp, duminica dimineata a decolat spre Amsterdam o alta aeronava TAROM care va aduce pasagerii la destinatie. Cursa ar trebui sa plece de la Amsterdam spre Bucuresti in jurul orei 10:00, ora Romaniei.

Aceasta este a patra cursa TAROM anulata din cauza defectiunilor tehnice in interval de o luna.

Amintim ca, luna trecuta, o aeronava TAROM Bruxelles-Bucuresti nu a putut decola, pasagerii fiind tinuti in avion timp de aproximativ o ora si jumatate, dupa care li s-a comunicat sa coboare, pentru ca avionul nu va putea pleca din cauza unei defectiuni tehnice.

Printre pasageri s-au aflat si ministrul Apararii, Mihai Fifor, comisarul european Corina Cretu, mai multi europarlamentari si primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

Compania nationala de transport aerian Tarom estimeaza ca va inregistra in acest an pierderi in valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri si cheltuieli rectificat pus in dezbatare de actionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Bugetul companiei arata ca 2017 ar urma sa fie al zecelea an de pierderi pentru Tarom, avand in vedere ca societatea nu a mai inregistrat profit din 2007.

Citeste si Aflata pe pierdere de zece ani, compania Tarom cumpara magneti de frigider, calendare si agende VIP pentru Sarbatori

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Tarom defectiune aeronava, #romani blocati Amsterdam Tarom , #curse