Bilete la numai 89 de euro pentru Madrid, Amman si Frankfurt, de la Tarom

Marti, 03 Mai 2011, ora 16:59
1382 citiri
Bilete la numai 89 de euro pentru Madrid, Amman si Frankfurt, de la Tarom

Compania aeriana Tarom ofera, pana pe 14 mai, bilete cu preturi reduse pe destinatiile Madrid, Amman si Frankfurt.

"Maratonul de Primavara Tarom continua cu rutele Bucuresti - Madrid - Bucuresti, Madrid - Bucuresti - Madrid, Bucuresti - Amman - Bucuresti, Amman - Bucuresti - Amman, Cluj -Frankfurt - Cluj si Frankfurt - Cluj - Frankfurt, pentru care, de miercuri, 04 mai, si pana pe 14 mai, se pun in vanzare bilete dus-intors la numai 89 euro (plus taxe de aeroport)", se arata intr-un comunicat al companiei, remis Ziare.com.

La achizitionarea de pe website-ul companiei TAROM, pretul biletelor cu taxe incluse este de: 171 euro pentru Bucuresti - Madrid - Bucuresti si Madrid - Bucuresti - Madrid, 194 euro pentru Bucuresti - Amman - Bucuresti si Amman - Bucuresti - Amman, 196 de euro pentru Cluj -Frankfurt - Cluj si Frankfurt - Cluj - Frankfurt.

Biletele dus-intors pe aceste rute, cumparate in perioada 04 - 14 mai, sunt valabile pentru calatorie in perioada 09 mai - 08 iunie 2011 (data ultimului retur).

Pentru destinatiile Madrid si Cluj este disponibil si serviciul de check-in

online disponibil pe site-ul tarom.ro.

Tarom opereaza treisprezece zboruri directe pe saptamana intre Bucuresti si Madrid, un singur zbor pe zi sambata si cate 2 zboruri pe zi in restul zilelor saptamanii, doua zboruri directe cu innoptare intre Bucuresti si Amman in zilele de marti/miercuri si sambata/duminica, 4 zboruri directe pe saptamana intre Cluj si Frankfurt in zilele de marti, joi, sambata, duminica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#bilete Tarom, #oferta Tarom, #preturi bilete Tarom , #pret bilete