Tarom ieftineste biletele pentru Istanbul

Vineri, 02 August 2013, ora 10:11
1823 citiri
Tarom ieftineste biletele pentru Istanbul

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM anunta reducerea preturilor cu 10% la biletele de avion pe destinatia Istanbul, cu plecare din Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu Mures, Suceava, Iasi, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu sau Timisoara, potrivit unui comunicat al companiei.

Reducerea este valabila si pentru cursele cu plecare din Istanbul catre orasele din Romania, care fac parte din reteaua de rute TAROM.

"Reaminim pasagerilor clasei Economy, ca TAROM accepta transportul la cala in mod gratuit a doua piese de bagaj standard in limita celor 23 kg/ fiecare bagaj", se spune in comunicat.

Bilete de avion cu 10% mai ieftine la Tarom - afla cand

De asemenea, compania precizeaza ca reducerea este supusa unor conditii si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM a fost infiintata in 1954. In prezent, compania are zboruri in 42 destinatii din care 9 sunt interne.TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#reducere pret bilete Tarom, #reducere costuri bilete Istanbul, #preturi bilete Tarom Istanbul , #pret bilete