Numele noilor manageri ai Tarom, anuntate vineri

Vineri, 12 Octombrie 2012, ora 09:23
1866 citiri
Numele noilor manageri ai Tarom, anuntate vineri
Foto: Arhiva

Noii manageri ai companiei Tarom, selectati de catre Ministerul Transporturilor urmeaza sa fie anuntati vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul instututiei, de la ora 10.30.

Lista scurta de candidati contine zece nume, toate straine, a anuntat ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, la inceputul acestei saptamani.

O lista aparuta in presa ii avea, drept principale propuneri, pe britanicul Mark Darby, pe norvegianul Finn Thaulow si pe lituanianul Vidas Zvinys.

Pe de alta parte, insa, sindicalistii de la Tarom nu sunt de acord cu aducerea unui manager strain la conducerea companiei, considerand ca un profesionist din tara noastra ar fi mai potrivit.

Poate salva un manager privat Tarom?

Reprezentantii angajatilor nu sunt de acord nici cu strategia de privatizare a Tarom, considerand ca valoarea la care compania este evaluata, de 400 milioane euro, nu este cea reala.

Guvernul s-a angajat sa listeze 20% din actiunile Tarom la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pana la sfarsitul acestui an. Intermedierea urmeaza sa fie realizata de catre consortiul format din Carpatica Invest si Swiss Capital.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#manager privat Tarom, #Tarom sindicate manager privat , #privatizare