TAROM va oferi calatorilor AirFi in avioane. Nu este Internet!

Luni, 13 Martie 2017, ora 15:37
8046 citiri
TAROM va oferi calatorilor AirFi in avioane. Nu este Internet!
Foto: Facebook/Tarom

Aeronavele TAROM de tip Airbus 318 si Boeing 737 au fost dotate cu serviciul AirFi, oferit pasagerilor gratuit incepand cu data de 14 martie, au anuntat, luni, reprezentantii companiei.

"Serviciul AirFi este unul de divertisment, oferit gratuit la bordul aeronavelor TAROM. Din pacate, nu putem oferi acest serviciu la toate aeronavele TAROM, pentru ca sunt specificitati tehnice legate de navigabilitate, drept pentru care acest serviciu va fi oferit atat pe rute externe, cat si pe rute interne la aeronavele de tip Airbus 310 si Boeing 737, seria 700.

Fiind vorba despre servicii de divertisment, calatorii vor avea in program filme pe care le pot urmari, stiri, muzica si diverse alte informatii care vor fi setate in cutia AirFi.

Este vorba despre un intranet, de informatii oferite wireless pe device-urile care se preteaza la acest serviciu. Nu este vorba despre Internet. (...) Serviciul pentru care TAROM nu plateste nimic reprezinta un parteneriat semnat cu DNata Romania", a mentionat Eugen Davidoiu, directorul general al operatorului aerian national.

Noul serviciu va fi functional pe opt avioane din flota TAROM.

AirFi este o platforma de divertisment, accesibila Wireless, prin propriile dispozitive mobile (smartphone, tablete, laptopuri) si contine o gama variata de optiuni media, atat pentru adulti, cat si pentru copii, precum: informatii despre compania TAROM, stiri, articole din presa, filme, muzica, jocuri, chat cu ceilalti pasageri etc. Totodata, pasagerii au posibilitatea de a-si exprima opinia cu privire la serviciile oferite, prin completarea unui formular de feedback.

Pentru a putea accesa platforma AirFi, pasagerii trebuie sa detina echipamentele setate in mod avion, iar cu ajutorul oricarui browser sa se conecteze la reteaua Wi-Fi.

Citeste si Curtea de Conturi semnaleaza nereguli la Tarom: Bani cheltuiti ineficient si ilegal

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#AirFi avioane Tarom, #divertisment bord avioane Tarom, #internet avion Tarom , #stiri Tarom