Ziare.com

Rovinieta poate fi cumparata de pe mobil

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 18:29

   

Rovinieta poate fi cumparata de pe mobil
Conducatorii auto din Romania pot achita taxa de drum catre CNADNR prin intermediul telefonului mobil, cu ajutorul unei aplicatii oferite gratuit de site-ul e-rovinieta.ro.

Aplicatia e-rovinieta este disponibila pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piata in acest moment - iOS, Android si Windows Phone. Aplicatia este gratuita si poate fi folosita de orice terminal cu o conexiune la Internet, se arata intr-un comunicat al e-rovinieta.ro remis Ziare.com.

Site-ul e-rovinieta.ro a fost lansat in 2011 de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, reprezentand o platforma prin care soferii din Romania pot achita tariful impus de lege pentru utilizarea retelei nationale de drumuri.

"UNTRR vine in intampinarea cerintelor pietei si isi adapteaza constant produsele si serviciile astfel incat acestea sa fie in linie cu cele mai noi trenduri de consum. Astazi, mobilul face parte din viata de zi cu zi a unui numar mare de indivizi si ca urmare decizia de a face serviciul disponibil si de pe mobil a fost una naturala", a declarat Radu Dinescu, secretar general al UNTRR.

Orice persoana fizica sau juridica poate folosi aplicatiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un numar nelimitat de beneficiari sau de vehicule.

Comenzile sunt plasate in functie de datele proprii, care sunt retinute pentru facilitatea comenzilor viitoare.

Aplicatiile salveaza rovinietele emise, iar factura fiscala este trimisa automat pe e-mailul beneficiarului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2667 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor