Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Iasi

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 16:23
2653 citiri
Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Iasi

BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Tax & Finance Forum", ce va avea loc pe 8 iunie 2017 la Iasi, Palas Iasi.

Forumul va reuni experti in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Moldova.

Evenimentul va include prezentari de 30-60 de minute si sesiuni de intrebari si raspunsuri. Printre subiectele dezbatute se numara: noutati ale legislatiei fiscale romanesti si internationale, preturile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit si profit, contributii sociale obligatorii, TVA - noutati, deducere, ajustari, rambursare, interpretari legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspectia fiscala, controale si litigii fiscale, noutati legislative in domeniul contabilitatii, aspecte privind legislatia de mediu.

"Ne face placere sa organizam prima editie a forumului Tax & Finance de la Iasi. Ne propunem sa cream un front comun intre participanti si consultantii fiscali din companiile lider din Romania, alaturi de care vom dezbate provocarile si modificarile ce au loc in domeniul fiscal. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi", a declarat Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

Participantii au oportunitatea sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

  • ALEXANDRU COMANESCU, Senior Manager, Deloitte Romania
  • CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT
  • FLORENTINA SUSNEA, Managing Partner, PKF Finconta
  • BOGDAN CONSTANTINESCU, Tax Manager, Transfer Pricing Services, Deloitte Romania
  • RALUCA POPA, Senior Manager, PwC Romania
  • ELENA GOGONEATA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte Romania
  • CRISTINA SAULESCU, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
  • SIMONA MERGEANI, Tax Senior Consultant, Transfer Pricing Services, Deloitte Romania

Evenimentul "Tax & Finance Forum" - Iasi se adreseaza directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici si contabililor, auditorilor, expertilor fiscali, analistilor financiari si consultantilor fiscali.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alaturi de PwC Romania, AVIS, FiNEXPERT, PKF Finconta, Camera Consultantilor Fiscali.

Partenerii media ai conferintei sunt: Vivafmiasi, EnergyNomics, Gazeta de Botosani, Crai Nou, Ziarul de Iasi, Iasifun.ro, Iasi4u, NewMoney, BusinessCover, 1asig, MTCmagazine, Jurnalul de Afaceri, Antreprenorinromania, FEMEIINAFACERI, Plan de afacere, Roportal, Transilvania Business, Manager Express, MLM News, Chalbert, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Debizz, Ziare.com, Business24, Global Manager, LeadersReunited, Avocatura, Finzoom, Revista Valoarea, Vox Capital, Administratie.ro, MediaRabbit, SaptamanaFinanciara, Promo Afaceri, Economiaonline.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Tax Finance Forum Ia i 2017 , #stiri taxe