Ziare.com

Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Iasi

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 16:23

   

Specialistii din domeniul consultantei fiscale se reunesc la evenimentul Tax & Finance Forum de la Iasi
BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Tax & Finance Forum", ce va avea loc pe 8 iunie 2017 la Iasi, Palas Iasi.

Forumul va reuni experti in taxe si fiscalitate ai celor mai mari companii de consultanta prezente pe piata romaneasca si factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societati comerciale din Moldova.

Evenimentul va include prezentari de 30-60 de minute si sesiuni de intrebari si raspunsuri. Printre subiectele dezbatute se numara: noutati ale legislatiei fiscale romanesti si internationale, preturile de transfer, aspecte privind impozitele pe venit si profit, contributii sociale obligatorii, TVA - noutati, deducere, ajustari, rambursare, interpretari legislative, abordarea ECJ, exemple practice, aspecte privind inspectia fiscala, controale si litigii fiscale, noutati legislative in domeniul contabilitatii, aspecte privind legislatia de mediu.

"Ne face placere sa organizam prima editie a forumului Tax & Finance de la Iasi. Ne propunem sa cream un front comun intre participanti si consultantii fiscali din companiile lider din Romania, alaturi de care vom dezbate provocarile si modificarile ce au loc in domeniul fiscal. Acest eveniment face parte din seria de evenimente Tax & Finance Forum, proiect ce are loc pe parcursul anului 2017 la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Iasi", a declarat Daniel Dragan, Managing Partner BusinessMark.

Participantii au oportunitatea sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

  • ALEXANDRU COMANESCU, Senior Manager, Deloitte Romania
  • CRISTIANA OPREA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT
  • FLORENTINA SUSNEA, Managing Partner, PKF Finconta
  • BOGDAN CONSTANTINESCU, Tax Manager, Transfer Pricing Services, Deloitte Romania
  • RALUCA POPA, Senior Manager, PwC Romania
  • ELENA GOGONEATA, Senior Tax Consultant, FiNEXPERT
  • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte Romania
  • CRISTINA SAULESCU, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
  • SIMONA MERGEANI, Tax Senior Consultant, Transfer Pricing Services, Deloitte Romania


Evenimentul "Tax & Finance Forum" - Iasi se adreseaza directorilor financiari, controllerilor financiari, directorilor economici si contabililor, auditorilor, expertilor fiscali, analistilor financiari si consultantilor fiscali.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alaturi de PwC Romania, AVIS, FiNEXPERT, PKF Finconta, Camera Consultantilor Fiscali.

Partenerii media ai conferintei sunt: Vivafmiasi, EnergyNomics, Gazeta de Botosani, Crai Nou, Ziarul de Iasi, Iasifun.ro, Iasi4u, NewMoney, BusinessCover, 1asig, MTCmagazine, Jurnalul de Afaceri, Antreprenorinromania, FEMEIINAFACERI, Plan de afacere, Roportal, Transilvania Business, Manager Express, MLM News, Chalbert, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Debizz, Ziare.com, Business24, Global Manager, LeadersReunited, Avocatura, Finzoom, Revista Valoarea, Vox Capital, Administratie.ro, MediaRabbit, SaptamanaFinanciara, Promo Afaceri, Economiaonline.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Tax Finance Forum Ia i 2017
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 106 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor