Cameramanul ucis la Mihailesti, cautat de Fisc dupa moarte

Duminica, 31 Ianuarie 2010, ora 20:31
2577 citiri

Familia lui Ionut Barbu, cameramanul ucis in 2004 in explozia de la Mihailesti, a primit recent o scrisoare de la Directia de Finante Publice din Buzau, care solicita achitarea unei restante la plata impozitului pe venitul obtinut de tanar inainte sa moara.

Familia a platit o restanta de aproximativ 100 de lei, dupa ce a primit instiintarea de plata, informeaza Evenimentul Zilei.

Reprezentantii Directiei de Finante Buzau au admis ca nu este normal ca, la sase ani de la un deces, pe adresa persoanei respective sa fie trimisa o astfel de instiintare, insa sustin ca astfel de instiintari sunt emise automat de calculator, daca numele persoanei decedate nu a fost sters din baza de date.

In explozia de la Mihailesti din 24 mai 2004 si-au pierdut viata 18 persoane, intre care cameramanul Ionut Barbu si colega sa Elena Popescu. In aceeasi deflagratie, 13 persoane au fost grav ranite.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#cameraman mort Mihailesti dator, #dator fisc Buzau , #taxa auto