Palatele rromilor din Targu Jiu, puse sub sechestru

Marti, 25 Februarie 2014, ora 18:41
4737 citiri
Palatele rromilor din Targu Jiu, puse sub sechestru
Foto: Antena 3

Palatele si masinile de lux ale mai multor familii de rromi din Targu Jiu au fost puse sub sechestru, pentru ca proprietarii nu si-au platit impozitele pentru acestea. Ei datoreaza statului sute de mii de lei.

Este vorba despre rromii din cartierul Meteor, care au adunat datorii de peste 700.000 de lei la stat, dupa ce nu si-au platit impozitele la case si autoturisme de mai multi ani, potrivit Romania TV.

Recordul este detinut de un barbat care are de platit taxe in valoare de 20.000 de lei. Cu toate ca autoritatile au pus sechestru pe palatele rromilor, nimeni nu isi doreste sa cumpere astfel de imobile, asa ca ramana nevalorificate.

In premiera, un palat al rromilor a fost confiscat - proprietarul n-a muncit o zi in viata lui

"Nu ni se permite accesul, iar atunci cand suntem lasati nu putem ridica bunurile respective pentru simplul fapt ca acesti contribuabili, in momentele respective, isi iau angajamentul ca isi achita impozitele in urmatoarea perioada", a explicat Mariana Budulan, directorul Directiei de Taxe si Impozite Locale Targu Jiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#palate rromi sechestru, #palate rromi sechestru Targu Jiu, #palate rromi impozite , #taxe locale