Pepe, "taticul sexy": Atuul meu e seriozitatea. Dar fara charisma, degeaba esti serios Interviu

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 08:24
3060 citiri
Pepe, "taticul sexy": Atuul meu e seriozitatea. Dar fara charisma, degeaba esti serios Interviu
Foto: Antena 1

De ani buni se mentine in atentia publicului, tinandu-l in priza atat cu subiecte din viata personala, cat si cu nenumaratele emisiuni la care ia parte. Pepe, care o vreme a facut pereche cu Oana Zavoranu, este acum un tatic fericit, alaturi de Raluca.

Mai in gluma, mai in serios, nu-si mai spune "latino lover", ci "taticul sexy", el asteptand momentul in care familia sa se va mari. Cu vointa lui Dumnezeu, aceasta s-ar putea extinde si mai mult, pentru ca Pepe, pe numele din buletin Ionut Pascu, este deschis la orice plan are divinitatea cu el.

La nici o luna de la nunta, Pepe primeste o veste mare. Inca un copil!

De altfel, a marturisit pentru Ziare.com ca Dumnezeu are un loc special in viata sa. Cat despre succesul de care se bucura, acesta are in spate, intai de toate, seriozitate, abia apoi charisma.

Esti din nou concurent la "Te cunosc de undeva!". Cum se anunta acest sezon? La ce surprize sa ne asteptam din partea ta?

Nu stiu ce surprize imi rezerva ruleta, dar pentru mine este o placere sa fiu din nou concurent la "Te cunosc de undeva!", show-ul transformarilor care a inceput, la Antena 1, din 13 septembrie.

M-am simtit bine in calitate de concurent si am avut norocul sa am parte de sprijinul, atat al membrilor juriului, cat si al colegilor sa castig doua sezoane consecutiv... Asta nu inseamna ca am venit sa-l castig si pe acesta (rade).

In acest sezon, sunt cei mai buni concurenti. Asta inseamna ca la "Te cunosc de undeva!" e concurenta, evolutie si distractie la maximum.

Vei lua loc la masa juriului si in cel de-al patrulea sezon "Next Star". Cu toata experienta de jurat de pana acum, ce te emotioneaza inca la "Next Star"?

Expresivitatea, frumusetea, inocenta si daruirea copiilor pe scena, toate la un loc, pentru ca avem copii talentati, de multe ori chiar mai talentati decat noi, cei care ne consideram artisti cu state grele.

Ani buni ai fost catalogat "latino lover". Daca ar fi sa-ti alegi singur porecla acum, care ar fi aceasta?

Taticul sexy (rade).

Ai aflat ca vei fi din nou tata dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie Boca. Ce rol joaca religia in viata ta?

E important sa ai o relatie deosebita cu divinitatea, e important sa crezi in ceva, e important sa fii bun si sa faci fapte bune. Pentru toate astea, Dumnezeu te rasplateste cu lucruri frumoase si cu surprize placute.

De obicei, cam ceea ce semeni aia culegi. Si eu cred ca trebuie sa fii calm, pacifist, bun si sa incerci sa ajuti oamenii de langa tine, chiar si cu o vorba buna, atunci cand nu poti cu mai mult.

Pe o scara de la 1 la 10, cat esti de religios? Tii posturile?

Nu stiu daca a fi religios insemna sa tii posturile. Am credinta in Dumnezeu, insa nu tin posturile. Poate, dintr-un post de 40 de zile, tin doar trei zile. Recunosc, nu am tinut niciodata un post intreg.

Important este cum si ce gandesti, cat bine faci la viata ta, ce scoti pe gura, nu ce bagi in gura, ceea ce gandesti, nu ceea ce vrei sa creada oamenii ca esti.

Daca ar fi sa-i ceri un singur lucru lui Dumnezeu - si sa stii ca te va ajuta - care ar fi?

Sa-mi vad copiii mari si realizati.

Ne poti spune care a fost cea mai recenta pozna a fetitei tale?

S-a pictat cu carioca pe burtica si pe maini, a varsat un castron cu mancare si apoi s-a balacit cu manutele in mancare. Face destule, numai cine nu are nu stie ce face un copil.

Cum arata o zi perfecta in familia voastra?

Am senzatia ca fiecare zi e perfecta. Si niciuna nu seamana cu cealalta. Sunt zile in care am iesit cu fetita la piscina sau cu ea in parc, sunt si zile in care nu o vad, dar fiecare zi are frumusetea ei, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Asta-i frumusetea vietii, nicio zi nu seamana cu alta, la mine.

Te bucuri de mare priza la public, de multi ani. Care crezi ca e atuul tau?

Atuul meu este, in primul rand, seriozitatea. Dar fara sa ai charisma, degeaba esti serios. Cred ca am avut un noroc divin sa fiu dotat cu talente muzicale si cu inspiratie. Insa, fara seriozitate n-as fi facut nimic. Foarte important este faptul ca sunt serios.

Ai un motto in viata?

"Un sut in fund e un pas inainte" si "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!".

Faci ceva ca sa te intretii?

Tocmai mi-am terminat antrenamentul la sala de sport si acum ma relaxez la piscina.

Ce ti-ai dori sa mosteneasca de la tine cel de-al doilea copil?

Seriozitatea si talentul.

Mai aveti in plan si altii?

Dumnezeu stie. Ce vrea Dumnezeu, asa facem.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Pepe copii, #Pepe Next Star, #Pepe Te cunosc de undeva, #Pepe emisiuni, #Pepe Dumnezeu, #Pepe religie, #Pepe familie, #Pepe interviu , #stiri Te cunosc de undeva