Reguli mai dure la Wimbledon

Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 16:15
4273 citiri
Reguli mai dure la Wimbledon
Foto: Captura video Facebook

Organizatorii turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon pregatesc masuri ferme impotriva jucatorilor care nu respecta copiii de mingi si vor discuta aceasta tema cu reprezentantii circuitelor ATP si WTA, a anuntat miercuri Mick Desmond, director comercial al Grand Slam-ului londonez.

Subiectul a captat atentia lumii tenisului dupa ce saptamana trecuta, spaniolul Fernando Verdasco a fost criticat de media pentru ca a certat un copil de mingi, care nu i-a adus suficient de repede prosopul la turneul de la Shenzhen.

Arina Sabalenka a atras si ea critici dupa ce la Beijing, saptamana trecuta, a fluturat o sticla goala in directia unui copil de mingi, inainte de a o arunca pe jos.

Roger Federer, copil de mingi in copilaria sa, a declarat marti ca jucatorii trebuie sa arate respect fata de copii, care sunt voluntari la turneul de la Wimbledon.

Desmond a declarat cu prilejul summitului Leaders Sport Business de la Londra ca la Wimbledon se asteapta un respect mutual pentru oricine are un rol la turneu, de la jucatori la echipa de curatenie.

"Vom vorbi cu ATP si WTA in privinta conduitei. Exista un cod al eticii la Wimbledon. Cred ca aici exista un mai mare respect pentru ca este un sentiment ca jucatorii stiu ce se asteapta de la ei. Iar la Wimbledon nu ne va fi teama sa dam amenzi, indiferent de jucator", a spus Desmond.

Oficialul britanic nu vede cu ochi buni introducerea pe teren a unor suporturi pentru prosoape: "Niciodata sa nu spui niciodata. Dar cred ca are sens cand vrem sa pastram ritmul meciului, asa ca e bine ca jucatorii sa beneficieze de acest serviciu. Dar trebuie sa existe respect reciproc intre cele doua parti."

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#reguli dure Wimbledon, #Wimbledon copii mingi, #reguli copii mingi Wimbledon , #ATP