Totul despre gratioasa partenera a lui Horia Tecau la Australian Open

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 17:52
5716 citiri
Totul despre gratioasa partenera a lui Horia Tecau la Australian Open

Bethanie Mattek-Sands a format cu tenismenul roman Horia Tecau cel mai redutabil cuplu pe terenurile de tenis de la Melbourne. Cei doi au obtinut o performanta unica in cariera lor, titlul in proba de dublu mixt la Australian Open.

Jucatoarea de origine americana s-a nascut in Ronchester, Minnesota la data de 23 martie 1985. A inceput sa practice tenisul la varsta de cinci ani, iar in anul 1999, si-a facut debutul in tenisul profesionist la turneul WTA de la Philadelphia.

De-a lungul celor peste doisprezece ani de cariera nu a avut performante notabile. In proba de simplu a jucat trei finale in circuitul profesionist WTA pe care le-a pierdut (Quebec in 2008 si2010 si Hobart 2011) si a castigat cinci turnee in circuitul ITF (2008/Dothan/SUA; 2007/Indian Harbour Beach/SUA; 2005/Palm Beach Gardens/SUA; 2004/Schenectady/SUA; 2003/Fullerton/SUA).

In proba de dublu a reusit sa cucereasca noua titluri in circuitul profesionist WTA si trei in circuitul ITF. Cea mai buna performanta realizata in turneele de Grand Slam este calificarea in turul patru (optimi) la Wimbledon in 2008. In 2011 a cucerit Cupa Hopman, reprezentand echipa SUA in turneul de dublu mixt de la Perth, Australia.

Este deasemenea o componenta de baza a echipei feminine a SUA participanta la FedCup (Cupa Davis, varianta feminina).

In circuitul feminin WTA ocupa locul 67 la simplu si 17 la dublu. Ea a devenit cunoscuta pe terenurile de tenis datorita extravagantelor sale tinute de joc. Ciorapii pana la genunchi sunt elementul principal al vestimentatiei sale, iar un alt asptect care o defineste este ca joaca pictata pe fata.

In prezent locuieste in Phoenix, Arizona si este casatorita din 2008 cu Justin Sands. Se pregateste sub indrumarea antrenorului Adam Altschuler. Are 1,69 metri inaltime si 66 kilograme, este jucatoare de mana dreapta si a obtinut castiguri de peste 2,1 milioane de dolari din tenis.

Victorie istorica! Tecau a castigat Australian Open la dublu mixt

Perechea romano-americana Horia Tecau/Bethanie Mattek-Sands a castigat, duminica dimineata, finala turneului de Grand Slam Australian Open in proba de dublu mixt.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Bethanie Mattek Sands, #Tecau victorie Australian Open , #Australian Open