Cupa Davis: Romania, invinsa de Olanda si la dublu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 06 Aprilie 2013, ora 17:47
4857 citiri
Cupa Davis: Romania, invinsa de Olanda si la dublu

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a pierdut si meciul de dublu al intalnirii cu Olanda, din cadrul turului doi al Grupei I din Zona Euro-Africana, si si-a luat adio de la calificarea la barajul pentru Grupa Mondiala.

"Tricolorii" au avut un ghinion teribil, dupa ce vineri au ratat dramatic un punct prin Victor Hanescu. Vineri seara, cel mai bun jucator de dublu al nostru, Horia Tecau, a declarat forfait, capitanul nejucator Andrei Pavel luand decizia de a-l inlocui.

Astfel, Victor Hanescu a intrat si in jocul de dublu desi cu mai putin de 24 de ore inainte disputase o partida intinsa pe durata a cinci seturi.

Jocul de sambata a fost unul destul de strans, desi s-a incheiat dupa numai trei seturi. Trei break-uri au facut diferenta intre Romania si Olanda, la dublu, cu mentiunea ca in setul al treilea batavii au castigat de doua ori pe serviciul nostru, in timp ce "tricolorii" s-au impus o data.

Olanda s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5, 6-4 si, cu scorul general de 3-0, se gandeste deja la barajul pentru Grupa Mondiala.

Romaniei ii mai raman cele doua partide de simplu de duminica, atunci cand, probabil, vor intra jucatorii mai putin folositi.

Partida de dublu dintre Romania si Olanda a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

Victor Hanescu/ Marius Copil - Robin Haase/ Jean-Julien Rojer 4-6, 5-7, 4-6

ora 17.28 - Olanda castiga meciul de dublu dupa trei seturi foarte disputate si se califica deja la barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala.

ora 17.24 - Olandezii reusesc un nou break, se duc la 5-4 si vor servi pentru meci.

ora 16.55 - Break pentru Romania si speram in continuare.

ora 16.51 - Debut cum nu se putea mai prost pentru romani in setul III, Hanescu pierzandu-si serviciul.

INFO: Sportivii nostri au solicitat o pauza pentru a merge la vestiare.

ora 16.43 - Asa cum era de asteptat, Olanda se impune in setul II.

ora 16.40 - Break pentru Olanda dupa doua greseli copilaresti facute de Marius Copil. Acum batavii servesc pentru a castiga setul II.

ora 16.18 - Romania a avut sansa break-ului de doua ori in game-ul sase, insa olandezii s-au impus in cele din urma.

ora 15.52 - Olandezii castiga primul set datorita acelui break timpuriu.

ora 15.28 - Olandezii reusesc primul break din acest meci.

ora 15.15 - Incepe meciul de la Brasov!

ora 15.00 - Sunt prezentate cele doua echipe.

INFO: Romania are nevoie de victorie pentru a spera in continuare la calificarea in Grupa Mondiala.

INFO: In echipa noastra de dublu isi face aparitia Victor Hanescu dupa ce Horia Tecau s-a accidentat.

INFO: Olanda conduce Romania cu scorul de 2-0 dupa prima zi, batavii impunandu-se in ambele intalniri de dublu disputate vineri.

INFO: Ultimele partide ale meciului sunt programate duminica, Victor Hanescu - Robin Haase si Adrian Ungur - Igor Sijsling.

Intalnirea Romania - Olanda se joaca in perioada 5-7 aprilie, in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Romania Olanda Cupa Davis, #Romania Olanda LIVE, #Cupa Davis LIVE , #Cupa Davis