Cupa Davis: Romania, condusa clar de Olanda dupa prima zi

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 19:59
10303 citiri
Cupa Davis: Romania, condusa clar de Olanda dupa prima zi

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a pierdut ambele intalniri disputate vineri in cadrul partidei cu Olanda, din turul doi al Grupei I din Zona Euro-Africana.

Adrian Ungur a inceput ziua de tenis de la Brasov cu o infrangere in patru seturi, scor 4-6, 4-6, 6-3, 3-6, in fata lui Robin Haase. Sportivul nostru nu a dat semne ca ar putea pune probleme decat in setul trei, pe care l-a si castigat, insa nu a fost decat o amagire pentru publicul din Sala Sporturilor.

A urmat numarul unu din tabara noastra, Victor Hanescu, cel care l-a infruntat pe Igor Sijsling.

"Hane" a pierdut primele doua seturi, scor 4-6 si 6-7, dar si le-a adjudecat pe urmatoarele doua, 6-2, 7-6, trimitand disputa in "decisiv". In ultimul act, reprezentantul nostru si-a pierdut concentrarea, permitandu-i olandezului sa castige.

Cum batavii ne conduc deja cu scorul de 2-0, visul de a merge in barajul pentru Grupa Mondiala se poate spulbera inca de sambata, daca "dublul" nostru nu va obtine victoria.

Intalnirea de la dublu va incepe la ora 15.00 si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Meciurile din prima zi a confruntarii Romania - Olanda, din Cupa Davis, au fost transmise in direct pe Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

Romania - Olanda 0-2

Victor Hanescu - Igor Sijsling 4-6, 6-7, 6-2, 7-6, 2-6

ora 19.34, Setul 5 - Din pacate Hanescu a cedat in setul decisiv iar olandezii au luat un avantaj important in meciul cu Romania.

ora 19.00, Setul 4 - Evolutie superba pentru Victor Hanescu, romanul reusind sa se impuna la tie-break in setul 4 si trimitand partida in "decisiv"!

ora 18:10, Setul 3 - Hanescu reuseste sa revina senzational in meci, adjudecandu-si destul de lejer actul al treilea.

ora 17:33, Setul 2 - Dupa un set echilibrat, Hanescu si Sijsling au ajuns la tie-break, acolo unde olandezul s-a impus cu 7-5.

ora 16:45, Setul 1 - Olandezul se impune in primul set, unul in care am avut parte doar de un break, care s-a dovedit si decisiv.

*a inceput la ora 16:15

----------------------------------

Adrian Ungur - Robin Haase 4-6, 4-6, 6-3, 3-6

ora 15:43, Setul 4 - Ungur s-a zbatut, dar Haase s-a dovedit prea puternic pentru tenismenul roman si a castigat meciul, aducand astfel primul punct batavilor.

ora 15:04, Setul 3 - Ungur face un set excelent si reintra in meci.

ora 14.24, Setul 2 - Un nou set castigat cu usurinta de Haase, care da senzatia ca va castiga fara mari batai de cap.

ora 13:48, Setul 1 - Robin Haase a reusit un break rapid, ce i-a permis sa-si faca jocul fara probleme pentru castigarea primului game din acest meci cu scorul de 6-4. Ungur nu avut nicio sansa.

*a inceput la ora 13:13

INFO: Vineri vor avea loc urmatoarele partide: Adrian Ungur - Robin Haase si Victor Hanescu - Igor Sijsling.

INFO: Intalnirea va continua sambata cu partida de dublu (Horia Tecau/Marius Copil - Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer), urmand ca duminica sa se joace ultimele meciuri de simplu ( Victor Hanescu - Robin Haase; Adrian Ungur - Igor Sijsling).

Intalnirea Romania - Olanda se joaca in perioada 5-7 aprilie, in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Romania Olanda Cupa Davis rezultat, #Hanescu Sijsling Cupa Davis, #LIVE Cupa Davis, #Romania Olanda Cupa Davis , #Cupa Davis