Analiza capitanului nejucator Florin Segarceanu dupa prima zi a intalnirii Cehia - Romania din Fed Cup

Duminica, 10 Februarie 2019, ora 13:03
4309 citiri
Analiza capitanului nejucator Florin Segarceanu dupa prima zi a intalnirii Cehia - Romania din Fed Cup
Foto: Facebook / Fed Cup by BNP Paribas

Capitanul nejucator al echipei nationale a Romaniei de FedCup, fostul jucator de tenis Florin Segarceanu, a analizat prima zi de jocuri dintre Romania si Cehia, la Ostrava, meci care face parte din turul I al Grupei Mondiale I a celei mai importante competitii inter-tari din tenisul feminin in lume.

Segarceanu s-a aratat multumit de scorul aratat pe tabela dupa prima zi, 1-1, asta dupa ce Mihaela Buzarnescu a pierdut in primul meci cu Karolina Pliskova, iar apoi Simona Halep a trecut cu destula lejeritate, mai ales in setul doi, de Katerina Siniakova.

Simona Halep castiga superb meciul cu Katerina Siniakova. Romania si Cehia sunt la egalitate dupa prima zi in Fed Cup

"Cred ca este un scor echitabil. Ne-am fi dorit un 2-0, dar suntem foarte realisti si stim ca doar o minune ne-ar fi facut sa o invingem pe Pliskova intr-o forma buna. Ea a jucat foarte bine, este intr-o perioada foarte buna si calculul hartiei arata ca o sa fie 1-1. Suntem multumiti, important este ca Simona a jucat bine si conteaza foarte mult ziua de duminica. Sa ne pregatim, sa fim uniti, vorbim si speram sa iasa", au fost vorbele fostului jucator al Romaniei in Cupa Davis la conferinta de presa oficiala de sambata seara.

Antrenorul Romaniei a fost intrebat si daca ia in calcul schimbarea Mihaelei Buzarnescu pentru jocul 4, avand in vedere jocul slab aratat cu Pliskova si faptul ca are 8 infrangeri la rand in meciurile oficiale, ultima sa victorie venind pe 7 august 2018, cu Yafan Wang la Montreal:

"Nu ma gandesc la acest lucru, mai avem timp. O sa mergem impreuna la masa, o sa mai stam de vorba. In primul rand trebuie sa pregatim primul meci, al Simonei. Dupa aceea, mai vedem", a incheiat Florin Segarceanu.

Meciurile programate la Ostrava, pe hard indoor, vor incepe de la ora 14 si vor fi LIVE pe Ziare.com, urmand sa fie televizate pe DigiSport si TelekomSport.

Invingatoarea partidei Romania - Cehia va da piept in semifinale cu echipa care castiga la Liege dintre Belgia si Franta.

Vezi si:

Rezultatele complete dupa prima zi in celelalte meciuri din Grupa Mondiala I a FedCup. Ce natiune poate intalni Romania, daca trecem de Cehia

Cehia se pregateste sa faca o schimbare de ultima ora in echipa pentru ultima zi a duelului cu Romania din FedCup

D.A.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#analiza Florin Segarceanu meci Romania Cehia, #Segarceanu reactie dupa Romania Cehia , #Fed Cup